Ukrainian Toronto
-
Добре, не важливо.
-
17 inches.
-
я про ціни....
-
Всім привіт! Маю дуже дієві (❗️) українські еко засоби для дому в наявності! Еко спрей від застарілих плям на основі інноваційного концентрату олії апельсина: можна використовувати як для одягу, так і для взуття! Ідеальний помічник! А також антижир: засіб для знежирення та видалення нагару! Працює у холодній воді, має еколонічно безпечну формулу з цитрусовим запахом! Забрати модна у Міссіссазі, Burnhamthorpe & Ponytrail
-
В Торонто буду сьогодні
-
Друзі привіт. Комусь треба ноутбук і діджейський пульт? Ноут MSI Katana I7 11800 H GeForce RTX 3050 16 GB RAM 512 SSD Ціна 1250 CAD. Використовував його два місяці для роботи вдома. Новий. Пульт Pioneer XDJ RX3 Зіграв чотири мікси і все. Є всі папери. Ціна 3000 CAD. Продаю все і їду з Канади.
-
Вибачте, але я дуже прошу вас - долучіться. Тваринкам з Бахмуту потрібна допомога, а сила, вона в єдності ❤️🩹 Є всіможливі докази на сторінці, адже розуміємо кількість шахраїв. Не будьте байдужими, ваш репост рятує життя 🙏
-
Доброго вечора! Хтось знає, є можливість відправляти посилки з Лондона до Торонто? Яка назва сервісу? Може хто відправляв?
-
А на що варто збільшити зусилля при пошуку житла для новоприбулих? Ми приїжаємо парою я і дівчина, помічали що кімнати в основному здають для 1ї особи, на що в такому разі варто розраховувати нам?
-
Тут залежить від хазяїна. Наприклад, якщо живе вже українець, то вам можуть здати кімнату і без кредитної історії. Або якщо власник житла допомагає українцям зараз та в курсі ситуації. А так, зазвичай, таке житло лише вже коли маєте документи можна знайти.
-
Здаються також і кімнати у кондо й апартментах. У кондо це може бути кімната із власною ванною. В апартментах зазвичай ванна кімната на усіх (залежно скільки кімнат і скфльки людей живуть).
-
Дуже дякую за пояснення
-
Кондо - це квартира де пралка й сушилка усередині самої квартири. Частіше за все, кондо в більш нових будинках, де є "аменітіз": спортивна зала, басейн і т.п. Зазвичай вони на нижньому поверсі. Кондо завжди трохи дорожче. Апартмент - теж квартира, але пралки будуть внизу у загальній пральній кімнаті. Будинки можуть бути старші та без аменітіз. Тому апартмент може бути трози дешевший
-
Кондо то рахується уже класне житло?) я просто як не подивлюсь по соц мережам всі українці які приїжають так само без кредитних історій мають квартири
-
Дивно взагалі, що вас розглядали як тенанта у кондо (це вже дзвіночок). Тому що для оренди кондо потрібна кредитна історія та підтвердження доходу. Тому я й спитала, яка конкретно ситуація 🤔
-
Ой ой, так, це неприпустимо. Взагалі дуже важко шукати житло дистанційно. Я вже тут мало не повелася, а до приїзду вам іще важче. Спробуйте пошукати на короткий термін жито типу хоумстей, там зазвичай простіше з передплатами і документами
-
Із приводу здоров'я людини варто проконсультуватися з її лікарем, а не в чаті 🤗 Зважайте на довгий переліт та тиск у літаку. До того ж, зміна часового поясу важча, чим людина старша. Ну й тут без англійської теж думайте, чи знайде вона ком'юніті, щоб були друзі та знайомі (пошвкайте заздалегідь). Іще питання клімату - тут дуже скаче тиск, часом і в мене в 30 років голова розколюється та сонливість (коли сьогодні +10, а на завтра вже -7). Тому тільки консультація із її лікарем, зважаючи на її стан здоров'я та наявні проблеми З приводу виплат не впевнена, може тут хтозь знає докладніше. Але виплати по CUAET для всіх стандартні Знову ж таки, не розраховуйте на виплати і т.п. Вони якщо і є, то просто на перший час (місяць, максимум два якщо в вас немає заощаджень додатково. Далі очікують, що людина знайде роботу й дохід. Тому якщо бабуся не зможе знайти роботу тут, будьте готові її утримувати.
-
Поки розглядали кондо, наскільки я правильно розумію це кімната в спільному помешкані, то просили передплату, але видно хотіли надурити бо просили перед договором)))
-
Доброго дня вам! З Новим роком! Ми приїхали сім’єю до Міссіссагуа 3 дні тому. Шукаємо візка (коляски) для дочки 4 роки. Машини поки не маємо . Можливо хтось з вас продає свою . Будемо вдячні! Гарного дня! 🌞
-
Якщо квартиру знімаєте за договором, то передплати це стандарт. Але навряд вам вдасться одразу це, тому що для цього потрібна кредитна історія. Тому, дивлячись який варіант ви знайшли.
30 Jan 2023, 02:57
1298/21886
about 9 hours ago