Ukrainian Toronto
-
Добрий день. Тільки прибула в Канаду (Торонто) та шукаю кімнату для оренди. Розглядаю лише downtown та midletown В ідеалі можливо хтось здає кімнату біля Wellesley/Bloor/Sherbourne станцій метро. Дуже буду вдячна за будь-яку інформацію. Дякую :) *я без шкідливих звичок, працьовита, комунікабельна, гарно знаю англійську
-
Всім привіт, хто шукає роботу в Торонто (North York). Бухгалтерська компанія Milman&Company шукає accountant на full time job. Якщо ви шукаєте роботу в цій сфері - надсилайте резюме на [email protected]
-
Доброго ранку🌤️ Підкажіть, будь ласка, чи користувались тут послугами ведучих на свято🎤 або зустрічали на святкуванні? Що цінуєте у цій сфері? Яким спеціалістам віддаєте перевагу та на яку середню вартість варто розраховувати?
-
Здравствуйте! Мeня зoвyт Oльгa и я cчacтливa! Жизнь в лeгкoсти и cчacтье - этo peальнocть 🫶 Вы yжe знaeтe, чтo aбcoлютнo все в жизни зaвиcит от вaшeгo мышлeния? Вepoятнo вы cлышaли это yже сoтни paз. Но я могу paсскaзaть вам, как иcпoльзoвaть это для измeнeния вaшей жизни в лyчшyю стopонy 👩🎓 Я пpoфeсcиoнaльный энepгo-кoyч. И я мoгу вaм пoмoчь измeнить свoю жизнь❗ 😡Нaм вceм с дeтcтвa нaвязывaют, чтo дeньги зapaбaтывaютcя тяжeло, что людям нeльзя вepить, чтo жить в paдocть - cтыднo. Пopa выйти из этoгo пopoчнoгo кpyгa ❗ 💎 На моeм кaнaлe вы нaйдeте бecплaтныe мeдитaтивнo-энepгeтичecкиe ceccии. И этoго yже дoстaтoчнo, чтoбы cдeлaть пepвые шaги к cвоeй нoвoй cчaстливoй жизни! ❓Кaкoй твoй выбор, пpoдoлжишь вepить, что жизнь нecпpaвeдливaя и злaя или пoпpoбyeшь чтo-тo измeнить? Выбop за тoбoй... Ccылкa на кaнaл в oпиcaнии мoeго пpoфиля
-
Мебльована спальня з окремою ванною кімнатою доступна в Lakeshore Mississauga Готовий з 16 жовтня Інтернет та всі комунікації включені Ви можете користуватися всіма зручностями в будівництво кондо Легкий доступ до громадського транспорту та продуктових магазинів
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля 👩🏼💻 Відмінний спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та творче мислення, що позитивно вплине на діяльність. Також поділюся безкоштовним курсом за додатками на основі штучного інтелекту, де можна освоїти затребувані IT-навички👌🏻 Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Get smoke,насчёт сигарет,это развод!!!!!!!!
-
👋 From my shop you can buy bank accounts different countries: 🇫🇮Finland | 🇩🇰Denmark: 🏦Revolut [ Personal | Business ] 🏦Wise [ New | Old ] 🏦Bunq 🏦N26 🏦Aktia Pankki Oyj 🏦Ålandsbanken Abp 🏦Bonum Pankki Oyj 🏦Nordea 🏦OP Corporate PLC 🏦Danske 🏦Evli Bank PLC 🏦Bank of Aland 🏦BNP Paribas Fortis 🏦Nykredit Realkredit 🏦Realkredit Danmark 🏦Totalkredit ««« And many others bank for your needs »»» Info in BIO 🫂
-
Добрий день . Шукаю жінку. Дівчата, чекаю вашу реакцію🥰