Ukrainian Toronto
-
Друзі, хто б хотів навчитися грумінгу? ✂️ 🦮 Професія затребувана в Канаді, англійська не потрібна, оплата гідна 💰 Мій викладач зараз у Канаді 🇨🇦 За освітою ветеринар, грумер із 12-річним досвідом Я літала до неї до Варшави з Канади вчитися 🙂 Тепер все простіше 🙂 Курс проводиться на 3241 Yonge St, Toronto, Залишилось 4 місця у жовтні – старт 28 числа 🎯 Напишіть в ПП комусь цікаво або ставте ➕ в коментарях. Я надішлю програму навчання 📚 Також ми шукаємо моделей на безкоштовний грумінг: йорки, мальтійські болонки, мальтипу, пуделя, ши-тцу, гладкошерсті собаки, коти Оплата лише за купання (10 cad) Стрижка, вушка, зубки, кігтики - безкоштовно 🔥
-
Якщо ви можете працювати вдома, дайте мені знати, оскільки у нас є багато вакансій. Ви також можете працювати навколо своїх дітей (фоновий шум – це нормально!). Це те, що ми робимо. Дякую тобі!! І це щотижнева оплата, і вона базується на 500 дол. США, а якщо вам потрібно, це 250 дол. США, і ви працюватимете 3 або 4 дні, будь ласка, напишіть мені в поштову скриньку, якщо вас зацікавила пропозиція роботи…..?
-
Здається кімната для жінки у Mississauga. Звоніть за деталями 437 882 16 79
-
-
-
🛒 You can buy verified bank accounts at my shop [ Personal | Business ] Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Revolut | Wise Western Union PayPal | Stripe Instant Plaid BNP Paribas QuickBooks Santander Raiffeisen UniCredit WhatsApp +48694021440
-
Вітаю! Здається кімната в Міссіссага для одної людини, на вулиці Sherobee road . Квартира двокімнатна, з однією ванною кімната, просторий зал з великими панорамними вікнами. В кімнаті нове ліжко з матрацом, шафа, журнальний столик. В будинку є спортивний зал, басейн, підземна парковка (платна), зона party( платна). Ціна 1200( в ціну включено комунальні послуги та інтернет) за перший та останій місяць
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 21-22 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля👩🏼💻 Відмінний спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та творче мислення, що позитивно вплине на діяльність. Також поділюся безкоштовним курсом за додатками на основі штучного інтелекту, де можна освоїти затребувані IT-навички👌🏻 Пишіть, якщо хочете отримати посилання🙂
-
Доброго вечора! Чи може хтось підказати митного брокера? Треба привезти вантаж до Канади. Можливо хтось вже мав досвід. Дякую!
-
Всім привіт, збираємось українцями на футбол(soccer) в цей Четвер (19.10) Вік 14+ Обов’язково мати з собою змінне взуття Реєстрація тут forms.gle/3grvekTgM3As5wZm9
-
Всем привет Ищу комнату на один месяц, 1 ноября готов заехать. Желательно Downtown или Midtown. Не курю, не пью) Бюджет до 1200$.
-
Здається окрема кімната у 2 bedroom 2 bath кондо за адресою 📍 10 Eva Rd, Etobicoke🏢 У квартирі попередньо ніхто не проживав. У будинку є всі зручності такі як спортзал, басейн, bbq зона, party/meeting room та інші. Зручна розвʼязка та розташування. Поруч автобусна зупинка та магазини. 1500$ Детальніше в приват📩
-
🛒 You can buy verified bank accounts at my shop [ Personal | Business ] Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Revolut | Wise Western Union PayPal | Stripe Instant Plaid BNP Paribas QuickBooks Santander Raiffeisen UniCredit WhatsApp +48694021440