Ukrainian Toronto
-
Привет 👋 WTS💸 Sale of verified exchanges, accounts, wallets, bank cards👋👋👋 𝙂𝙚𝙤 :🇪🇺 🌐BINANCE 🌐MONZO 🌐WISE 🌐PAYPAL 🌐REVOLUT 🌐ZEN 🌐CRYPTO-COM 🌐PAYSERA 🌐PAYEER 🌐WEBMONEY 🌐OKX 🌐HUOBI 🌐BYBIT 🌐WHITEBIT 🌐QIWI 🌐NEXO 🌐Advcash 👿 Контакт для вопросов и отзывы найдёшь у меня в описании профиля 👿
-
Якщо перевести в європейський варіант яка це модель?
-
На один місяць здається кімната ( від сьогодні до 3 грудня) -Для однієї людини, без тварин. - В будинку є баня та басейн -Yonge/Eglinton - супермаркет та тц в будинку - станція метро через дорогу ( 1 хв ) - 1000$ за місяць ( інтернет та комуналка включено у вартість) - в іншій кімнаті проживає 1 хлопець.
-
Condo for lease as of November 1st 2023. Address - 9201 Yonge st E 303 Richmond Hill ON Bedroom + Den + Parking included Monthly fee $2500/Month please contact Evegny at 416-831-6683
-
Всім привіт! Хто найближчим часом буде летіти до Канади!? З Європи?! Саме Стокгольм, або можливо Польща! Дайте знати, є не безкоштовне прохання )!
-
Завтра їдy з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
🎸Уроки Гітари Онлайн🎸 Для дорослих та дітей!) Мене звати Антон. Я професійний гітарист. Досвід гри 13 років, пройшов тернистий шлях помилок, тому зроблю ваш швидший у кілька разів. Маю Великий досвід роботи з дітьми онлайн. Допомагаю дітям онлайн засвоювати матеріал швидше ніж інші діти у Муз. Школах, завдяки авторським відеокурсам, які я пишу для кожного учня особисто! Також, можу працювати, як по програмі Муз. Школи, так і по індивідуальній. Підготував до хлопчика у 8 років до вступу у Лондон завдяки відеокурсам. Проходжу курси дитячої та юнацької психології, щоб позитивно впливати на результати та самооцінку моїх учнів!) Сучасна методика викладання! Я маю все, що вам потрібно! Вже через 2 тижні ваших регулярних занять за вашим особистим планом, який я вам напишу, ви відчуватимете натхнення, радість, задоволення від того, що ви починаєте відчувати перші результати, і мою підтримку щодня, якщо ви цього потребуєте! Скоріше пишіть мені в особист, або у Вабері/Телеграм 380990838537 Візьму ще 3 Учня!)
-
Всем привет 👋🏽 Я помогу Вам вывести ваше дело на новый уровень и представить ваши услуги в интернете ! Я занимаюсь созданиями сайтов любой сложности под ключ, от лендинга и до интернет-магазина, сайта аренды автомобилей, бронирований и многое другое 👨💻 Также после создания сайта возможно настроить рекламу 🌐 Обращайтесь в личные сообщения, спасибо за внимание 😇