Ukrainian Toronto
-
-
Так я ж і кажу. Що якось стидно перевіряти. Думаєш, що люди знають свою роботу, то й віриш. І в решті решт вони ж привезли в дім. Може другі люди і раді б були. А цим людям не сподобалося, може їм друге щось обіцяли, а вийшло так.
-
А Манітобу ми вже не збираємося))))
-
В тому й справа, що нам кидали фото і адресу, які потім не співпали. Нам дали адресу другу, точну, адресу, вже коли ми їхали в авто....
-
Я б вам радила задуматись про Монреаль, бо щодо соціальної програми, вам би там було краще. Я вже мовчу про Манітобу з її піврічною зимою, та ще й з 5ма дітьми🙈 В Монреалі вам дадуть безкоштовні курси французьської, дітям садочок, від провінції допомогу на перший час. Звичайно, я вас не вмовляю, але Манітоба…з дітками😭
-
Хотіли допомогти, а вийшло як усе, тому що не професіонали. Багато до волонтерських організацій залучили нових людей. І звісно що мало хто з них дійсно розуміє що він робить. Я сам стикнувся з такою ситуацією. Але я завжди все перевіряю. Тут тобі на " советуют". Волонтерам в основному платять гроші. З тих усіх волонтерських так званих організацій. Ось і йдуть туди люди за зарплатою а не для того щоб допомагати якісно. Це ж не означає що ті " волонтери" спеціально зробили щось погане.
-
Ну всі люди різні. Важко жити без довіри. Люди втомилися, хотят вірити що хороших людей більше, ніж не чесних)
-
Ну так не может быть: вообще работы нет! А где она есть? Так никогда не найдешь. Просто больше шансов если есть какие-то производства вокруг, чем большие дорогие города, где приезжим вообще не найти свободного места. Сама собираюсь ехать, вот все анализирую!
-
Дуже цікава історія. Дякую що поділились. На рахунок отримання ВП: чи лякали вас чи попереджували вам звісно видніше. Можу тільки сказати що якщо б вам сказали що ви отримаєте за 30хв, а ви б чекали 12 годин, як дехто, або декілька годин, то що ви б тоді казали? В Торонто довго. За 15 хв не отримаєш. Сама процедура звісно займає хвилину, але черги на отримання великі. Тобто, в цьому випадку ліпше перебільшити, чим зменшити час. Дійсно, не всі волонтери професіонали, їхня справа надати інформацію, а не " лякати" людей. Також ваша справа : вірити чи не вірити. Ви отримали інформацію - перевіряйте.
-
Да везде уродов хватает. Но холод , конечно! Это не вариант с детьми ехать. Ладно, если бы сама. Гамильтон тоже промышленности много
-
В Манитобе жилье дешевле в 2 раза, но и работу сложно найти. Плюс холодно зимой, много комаров летом. Младшие дети у нас опухают от укусов насекомых(( говорят, что много преступлений там... Не была не знаю. Говорю, что слышала. Хорошо там, где нас нет.
-
Вот теперь уже да. Никуда не хочу.
-
Это да. Всякое может быть. Я думаю главное на переезды тратить минимум. Вот куда прилетел, там по месту и пытаться зацепиться. Чтоб деньги не терять те, что есть.
-
Виндзор я рассматривала изначально. Но потом...нас нашли волонтеры... Сколько раз всем говорила и сама знала....и попалась же ж сама на "бесплатный сыр в мышеловке"))
-
Может в Windsor. Там вроде с работой нормально. Много заводов. Можно и на фасовку и на конвейер. Ну можно выбрать, чтоб не в холоде хотя бы.