Ukrainian Toronto
-
Привіт шукаю підробіток !
-
More Ukrainian
-
Всім привіт, шукаю житло для своєї сім’ї. Мама, тато і 2 хлопчиків 5 і 7 років. Можливо є якісь варіанти?
-
Привет 1-2 рази на тиждень появляються місця нада постоянно мониторить Я своє впойма в неділю у 22:30
-
Но не успів в Торонто то їздив в оттаву
-
Ну це буває. Я постоянно слідив і на другий тиждень впоймав місце
-
Чи є тут ті, хто з міста Barrie?
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
три тижні тому писали по групах чи може хтось допомогти в ситуації що склалась, відізвалась лише одна людина з приблизно 100 тисяч людей, одна, написала що перевіряють і якщо все правда то допоможуть, три тижні очікування, і вчора коли ми запитали, чи немає ще результату, отримали блокування, був дуже давно, якби реально хоч було за що зараз поснідати, та де сьогодні на ніч зупинитись то може б і не так обідно було, а так що маєм, славно, усім дякуємо за підтримку.
-
💫 Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому треба: 💉 ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ). 🌸Сигapeти, стiки для іqоs, gІо, eльфи бари, та подібне - пишіть в ocобисті) Bирушaю на довгий час, на весь блек-аут)
-
Get the best trading experience with capitalvestPro bit.ly/3QMCIhG