Ukrainian Toronto
-
Чи є тут ті, хто з міста Barrie?
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
три тижні тому писали по групах чи може хтось допомогти в ситуації що склалась, відізвалась лише одна людина з приблизно 100 тисяч людей, одна, написала що перевіряють і якщо все правда то допоможуть, три тижні очікування, і вчора коли ми запитали, чи немає ще результату, отримали блокування, був дуже давно, якби реально хоч було за що зараз поснідати, та де сьогодні на ніч зупинитись то може б і не так обідно було, а так що маєм, славно, усім дякуємо за підтримку.
-
💫 Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому треба: 💉 ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ). 🌸Сигapeти, стiки для іqоs, gІо, eльфи бари, та подібне - пишіть в ocобисті) Bирушaю на довгий час, на весь блек-аут)
-
Get the best trading experience with capitalvestPro bit.ly/3QMCIhG
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 19-20 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
✅ Готовим Ваш любимый узбекский плов , от шеф повара из Узбекистана 👨🏻🍳🇺🇿 🔸Ташкентский 🔸Свадебный 🔸Чайханский ▪️1 порция - 15 💲/ 300 гр. ▪️Заказ плова принимаем от 5 порций 🍚 ▪️Заказ и Резерв ✍🏻📋 ▪️Все цены и подробности можно узнать у нас 💬📞 +1 (437) 313-3811
-
Хто шукав де придбати ельфи 5% і стіки - напишіть в приватні повідомлення і я вам надішлю посилання на магазин 😊
-
Support new film production projects opportunities Movie Booking Tickets and Latest New Movie Trailers Promote Assistant The Scope of Work Boost optimization movie tickets and help to latest movie trailers(non-technical). No experience required (easy-to-follow guide) Require: 18 years and above Have a device that can connect to the internet. Working hours, based U.S.A working hrs and flexible time Basic English proficiency required. Salary: Basic salary + reward system 1. 10:00AM to 1:00PM: $30 - $45/per hour 2. Daily salary: $250 Up to $ 450/per day 3. Weekly salary: $700 and more .. Note: Don't miss out on this rewarding opportunity to be part of our team! Join us today for a better future...
-
Are you ready?🤩 Ми готові презентувати вам нову вечірку від ⭐️SHINING STAR ⭐️ Отож, 24 November відбудеться ПЕРША в Торонто 🫦SEXY DANCE PARTY🫦, де ми розіграємо 600💰 Конкурс на кращий сексуальний танець💃🏻Участь можуть брати як дівчата, так і чоловіки, та навіть пари😏 3 призових місця 1 місце – 300💵 2 місце – 200💵 3 місце – 100💵 І пам’ятайте, чим гарячіший танець🔥, тим вищі шанси на перемогу🏆 Також з 23:00 до 01:00 ви зможете отримати справжній зоровий ОРГАЗМ🤤 від наших неперевершених танцівниць👠 За старим звичаєм коктейль та вхід для кожної Ukrainian Sexy Кішечки 🐈БЕЗКОШТОВНИЙ😉 🎧 Dj Ihor | Dj Emiliano | Dj Dimit 🏎️ VIP parking 👱🏽♂️Для чоловіків вхід 25$ ❗️ Лише 19+ ⌚️ 21:00 Та строгий dress code (елегантне, привабливе, відверто-сексуальне вбрання)😻 Ви маєте побачити це своїми очима😍 Ми переконані – це буде просто SEX❤️🔥 Restaurant “Fregata” 🪩 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4
-
Доброго вечора ! Чи є тут майстри з нарощення волосся ?
-
Я шукаю чудову дитину💕це була б чесна та надійна людина, з якою я міг би поділитися своїми думками та почуттями, хтось, хто б приділяв мені увагу та в обмін на вашу здобич та підтримку, на кого я міг би покластися, коли я емоційно внизу, а також залишати мою компанію, як найкращі друзі, і вірю, що я подбаю про її потреби, рахунки, орендну плату та виплачу їй щотижневу допомогу, також візьміть свою картку 🥰😍. і немає надсилання зображень оголеного тіла, сексуального характеру, секстингу чи будь-якого іншого сексуального характеру❌ Будь ласка, надішліть мені повідомлення, якщо вас це цікавить?
-
More Ukrainian
-
Я зробив широкі підтягування для спини та біцепсів