Ukrainian Toronto
-
Не бійтесь. Придивіться зараньше кілька підходящих варіантів на ейр бі ен бі на перший час, збережіть про них інформацію, аби потім, якщо шось піде не так, ви змогли одразу забронювати і не переживати, що ніде заночувати. І готуйтесь до поїздки гарно, почитайте уважно різні чати, щоб визначитись, де вам буде краще. Канада дуже різноманітна, і не факт, що там, куди «всі ідуть» вам сподобається. Бо потім переїжджати - то буде вже дорого і складно.
-
Ось скріншот. Також адмін регулярно тут ділиться лінком на ТГ канал у інших містах, передивіться повідомлення вище
-
Доєднайтеся також до такого ж чату українців у Монреалі - буде логічніше розпитати у них про перші кроки і детвлі
-
У таких випадках я завжди раджу познайомитися на рейсі з кимось і попросити або допомогти, або просто слідкувати за тим, хто куди іде й що робить. Це може бути українець (напевно на рейсі буде хоча б один), або просто хтось, хто вам згодиться допомогти
-
Так, вірно. YUL у кодуванні 🤗
-
Краще летіти відразу в провінцію в якої ви плануєте лишитися! Не робіть моїх помилок! В кожній провінції свої закони і правила! Якщо хочете подробиць, подзвоніть, або напишіть, я розповім!
-
Скажіть , будь ласка, а селять в Торонто чи далеко від Торонто? І як тоді добиралися до готелю?
-
Ні 🤷🏼♀️
-
Я коли летіла два роки тому в самий карантин, теж зотіла спочатку до друзів у Торонто, потім у Монреаль. Потім вирішила не рипатися, і летіти одразу куди треба, бо і так тяганина з валізами та документами. Це було чудове й правильне рішення
-
Краще до Монреалю. Там аеропорт менший і менше людей, пройдете швидше. Волонтерські центри є і там, особисто мої друзі волонтерять у центрі, який допомагає одежою, технікою та навіть меблями. В Торонто Пірсоні купу часу проведете, а потім іще з валізами до Монреалю знову. Головного болю собі додаєте
-
В Торонто, як і в Монреалі, вже немає Червоного Хреста. В аеропорту є стійка на виході. Підходиш. Говориш. 5хвилин і поселили. В готелі є наші волонтери, які допомогають зі всіма документами. Можна навіть разом з ними заповнювати. Але ми, хоч і мова соу соу, все робили самі. Треба звикати, що волонтери постійно водити за руку не будуть. Єдине що, ми в них спитали адресу сервісу.
-
Вітаю ! Підкажіть ,у кого є власний досвід . Ефірні олії та ліки - перевозити у валізі краще (реєстровий багаж ) чи у ручній поклажі ?