Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 58.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1049152921T Offline
    t1049152921T Offline
    Daria Sakhno
    wrote on last edited by
    Доєднайтеся також до такого ж чату українців у Монреалі - буде логічніше розпитати у них про перші кроки і детвлі
    1 Reply Last reply
    0
  • t1049152921T Offline
    t1049152921T Offline
    Daria Sakhno
    wrote on last edited by
    У таких випадках я завжди раджу познайомитися на рейсі з кимось і попросити або допомогти, або просто слідкувати за тим, хто куди іде й що робить. Це може бути українець (напевно на рейсі буде хоча б один), або просто хтось, хто вам згодиться допомогти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K K
    wrote on last edited by
    Дякую! Просто побоююсь сама вперше в житті летіти в ін кінець світу, без попереднього контакту з організацією та/або букінгу...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K K
    wrote on last edited by
    🌸🌸🌸
    1 Reply Last reply
    0
  • t1049152921T Offline
    t1049152921T Offline
    Daria Sakhno
    wrote on last edited by
    Так, вірно. YUL у кодуванні 🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K K
    wrote on last edited by
    Merci!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K K
    wrote on last edited by
    Merci!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K K
    wrote on last edited by
    Дякую щиро🌸! Якщо я зрозуміла то аеропорт Pierre Elliot Trudeau International Airport?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K K
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t975855028T Offline
    t975855028T Offline
    Olha Budyak
    wrote on last edited by
    Краще летіти відразу в провінцію в якої ви плануєте лишитися! Не робіть моїх помилок! В кожній провінції свої закони і правила! Якщо хочете подробиць, подзвоніть, або напишіть, я розповім!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1019436173T Offline
    t1019436173T Offline
    Анна Генералова
    wrote on last edited by
    Скажіть , будь ласка, а селять в Торонто чи далеко від Торонто? І як тоді добиралися до готелю?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1049152921T Offline
    t1049152921T Offline
    Daria Sakhno
    wrote on last edited by
    Ні 🤷🏼‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1049152921T Offline
    t1049152921T Offline
    Daria Sakhno
    wrote on last edited by
    Я коли летіла два роки тому в самий карантин, теж зотіла спочатку до друзів у Торонто, потім у Монреаль. Потім вирішила не рипатися, і летіти одразу куди треба, бо і так тяганина з валізами та документами. Це було чудове й правильне рішення
    1 Reply Last reply
    0
  • t1049152921T Offline
    t1049152921T Offline
    Daria Sakhno
    wrote on last edited by
    Краще до Монреалю. Там аеропорт менший і менше людей, пройдете швидше. Волонтерські центри є і там, особисто мої друзі волонтерять у центрі, який допомагає одежою, технікою та навіть меблями. В Торонто Пірсоні купу часу проведете, а потім іще з валізами до Монреалю знову. Головного болю собі додаєте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Зоряна
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Шукаємо квартиру для довгострокової оренди в Торонто, розглядаємо будь які райони, нас 2 дівчини і 2 коти
    1 Reply Last reply
    0
  • t504589581T Offline
    t504589581T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Привіт, підкажіть будь ласка якщо летіти в Канаду через транзит в Лондоні чи випустять з айропорту без транзитної візи?
    1 Reply Last reply
    0
  • t701395091T Offline
    t701395091T Offline
    Nataliia Demchenko
    wrote on last edited by
    В Торонто, як і в Монреалі, вже немає Червоного Хреста. В аеропорту є стійка на виході. Підходиш. Говориш. 5хвилин і поселили. В готелі є наші волонтери, які допомогають зі всіма документами. Можна навіть разом з ними заповнювати. Але ми, хоч і мова соу соу, все робили самі. Треба звикати, що волонтери постійно водити за руку не будуть. Єдине що, ми в них спитали адресу сервісу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t321046129T Offline
    t321046129T Offline
    Julia Myroniuk
    wrote on last edited by
    Вітаю ! Підкажіть ,у кого є власний досвід . Ефірні олії та ліки - перевозити у валізі краще (реєстровий багаж ) чи у ручній поклажі ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1383931252T Offline
    t1383931252T Offline
    Yanochka
    wrote on last edited by
    Всім привіт 🤍🤗 📍Моделювання брів - 20 CAN$❤️ (корекція+ фарбування) 📍Ламінування брів - 40 CAN$❤️ (Ламінування+корекція+фарбування ) 📍Ламінування вій - 50 CAN$❤️ (Ламінування вій+фарбування) 📍Комбо 80CAN$🔥 💌Війки та брівки 💌Lami➕покраска➕корекція ➕ботокс Залишилося ще декілька годинок перед Новим Роком 🎄❄️ 📌Etobicoke,ON 📌 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K K
    wrote on last edited by
    ☀️Добрий день! Мене звати Катерина. 🌻Планую переїзд до Канади на початку лютого 2023, сама. Я вже отримала робочу візу W-1. Планую прилетіти в аеропорт ✈в Торонто. Потім, одразу, ✈в Монреаль (провінція Квебек). Чому одразу не в Монреаль, тому що я не впевнена чи є там відділення ⛺Червоного Хреста з волонтерами, які допоможуть мені з реєстрацією, консультацією.... в ідеалі, може з житлом допоможуть хоча б на якийсь тиждень... 💡Загалом я розумію процедуру виготовлення всіх необхідних документів (заздалегідь замовлю епойтмент в банк онлайн, на 2й день по прильоту). 📚Проте, бачу в інтернеті, що люди пишуть, що краще звератися до цих волонтерів по прильоту. Вони багато з чим можеть допомогти... 💡Підскажіть, будь-ласка, як мені краще вчинити, спочатку летіти в Торонто (задля зустрічі з волонтерами), чи одразу в Монреаль (і можливо там теж є волонетри з цієї організації)? 🌺🌺🌺Дякую заздалегідь за будь-яку пораду!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags