Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6735058584T Offline
    t6735058584T Offline
    Perker
    wrote on last edited by
    Поддержите новые возможности кинопроизводства Бронирование билетов в кино и трейлеры к последним новым фильмам. Помощник по продвижению Объем работы Увеличьте оптимизацию билетов в кино и помогите создавать трейлеры к последним фильмам (нетехнические). Опыт не требуется (простое руководство) Требовать: 18 лет и старше Имейте устройство, которое может подключаться к Интернету. Рабочее время в соответствии с графиком рабочего времени и гибким графиком в США. Требуется базовое знание английского языка. Зарплата: Базовая заработная плата + система премий. 1. С 10:00 до 13:00: 30–45 долларов США в час. 2. Дневная зарплата: 250$ До 450$/день. 3. Еженедельная зарплата: 700$ и выше.. Примечание: не упустите прекрасную возможность стать частью нашей команды! Присоединяйтесь к нам сегодня для лучшего будущего...
    1 Reply Last reply
    0
  • t6356767194T Offline
    t6356767194T Offline
    Sophie
    wrote on last edited by
    We are currently offering work from home online job opportunities. Pay is $25/hour and hours are 9am-1pm or 10am-2pm, 30 hours per week. Job Types: Full-time/Part-time Remote: (Data Entry) Pay: $25.00 per hour Flexible Schedule Schedule: Monday through Friday Applicant's must be from United state of America (USA) and must be 18 years and above. If interested, please send message
    1 Reply Last reply
    0
  • t6640324332T Offline
    t6640324332T Offline
    Анечка Разинкова
    wrote on last edited by
    Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ighor
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, ищу работу столяром, имею многолетний опыт, буду благодарен за любую информацию)
    1 Reply Last reply
    0
  • t491656935T Offline
    t491656935T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Знаю в Норс Йорку, пишіть в особисті відповім.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ОН
    wrote on last edited by
    Кто занимается ремонтом айфона или знает хорошего мастера?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6936187190T Offline
    t6936187190T Offline
    Isabella Mia
    wrote on last edited by
    Підтримуйте нові можливості кіновиробництва Бронювання квитків на фільми та останні трейлери нових фільмів. Помічник просування Обсяг робіт Підвищення оптимізації квитків у фільми та допомога з останніми трейлерами фільмів (нетехнічні). Досвід не потрібен (простий посібник) Вимагати: 18 років і старше Майте пристрій, який може підключитися до Інтернету. Робочі години, робочі години в США та гнучкий графік Необхідне базове знання англійської мови. Зарплата: Основна заробітна плата + система винагород 1. 10:00 до 13:00: $30 - $45/год. 2. Зарплата в день: $250 До $450/день 3. Тижнева зарплата: $700 і більше .. Примітка: не пропустіть цю чудову можливість стати частиною нашої команди! Приєднуйтесь до нас сьогодні для кращого майбутнього...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    М О
    wrote on last edited by
    На поїзді Go , досить дешево
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Волощук Светлана
    wrote on last edited by
    група petskenada в ній все е...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Всім привіт, пропоную 1 кімнатну мебльовану квартиру на 2-3 місяця з кінця грудня/початка січня. За деталями, пишіть в приват.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6979781949T Offline
    t6979781949T Offline
    Nataliya
    wrote on last edited by
    Приглашаю детей на бесплатную неделю онлайн-уроков по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼‍💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Пишите в лс, кому отправить ссылочку🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t1990937255T Offline
    t1990937255T Offline
    Сергей
    wrote on last edited by
    Кто знает где можно снять квартиру на 3 дня? Кроме Airbnb
    1 Reply Last reply
    0
  • t5399699137T Offline
    t5399699137T Offline
    Nataliia Klevak😊
    wrote on last edited by
    А мы пропустили🫣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Кімната на 20 днів з 1 грудня по 20 грудня локація Yonge/Eglinton Для однієї людини
    1 Reply Last reply
    0
  • t6863037209T Offline
    t6863037209T Offline
    Іра
    wrote on last edited by
    Знайомтесь це наша донька Aнюта і потребує негaйної Вaшої допомоги! У вересні нaм оголосили страшний діагноз - спинальнa м'язова атрофія  І типу і якщо його не лікувати вона не доживе і до 2х років😭тому... ❗ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР❗ Коштів на дороговартісне лікування.  ⁉️Для лікування потрібен 1 укол (Zolgensma) вартістю 2 млн. доларів⁉️ Ін'єкція робиться один раз на все життя. ‼️Благаємо кожного‼️ ДОПОМОЖІТЬ ЗІБРАТИ КОШТИ на препарат, який ВИЛІКУЄ  і дасть шанс на життя.🙏 Будь ласка, допоможіть фінансово,репостом або молитвою🙏 Якщо ми об'єднаємось ми все зможемо 🕊️ Реквізити на допомогу: 💳5167619610235546 MorozMarina 🌎PayPal [email protected] 0938114991
    1 Reply Last reply
    0
  • t1430007513T Offline
    t1430007513T Offline
    Ирина Мороз
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, подскажите пожалуйста, может кто сталкивался ,у ребенка заканчивается срок действия загранпаспорта в марте 2024 года,на борт самолёта впускают если срок будет меньше чем 4 месяца до окончания паспорта?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1586424655T Offline
    t1586424655T Offline
    юля
    wrote on last edited by
    Всем привет! Подскажите , я ищу работу , английский язык в процессе изучения Торонто/Mississauga Может быть, можете посоветовать куда можно податься Буду благодарна 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t6947323950T Offline
    t6947323950T Offline
    Anastasia уроки рисования и живописи Инстаграм @art_draw_lessons
    wrote on last edited by
    🎨 Бачите, що росте художник? Ви мама творчої дитини? Малюєте в уяві гарно, а на папері виходить «так собі»? 😔 Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Ви самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨 Я-міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩‍🎨 Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌 Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍 ЗАНЯТТЯ ОНЛАЙН Подробиці - в особисті повідомлення. Кількість місць обмежена
    1 Reply Last reply
    0
  • t5823655316T Offline
    t5823655316T Offline
    HR Canada NICK`S GROUP
    wrote on last edited by
    ️️️️️🛠️️️️️️У звязку з розширенням компанія Nicks (детейлінг будинків та хімчистка меблів) яка є одним із лідерів на ринку Канади з 10-річним досвідом у Торонто шукає працівників на довгострокову роботу. Які послуги треба буде виконувати: миття вікон, чистку жолобів, прикрашати будинки світовими інсталяціями. Ми всьому навчаємо, головне щоб був досвід роботи з драбинами та АВТО. Від вас: обовʼязково наявність автомобіля з вмістким багажником (Roof Rack - обовʼязково), дозвіл на роботу, мінімальне знання англійської мови! Від нас: унікальна можливість працювати з колегами співвітчизниками, плаваючий графік (з можливістю виходу в сб або вс), постійні замовлення (зп від 250CAD на день), оплачуване навчання. Пишіть в особисті тільки ті, у кого є вмістка велика машина (або машина з релінгами).
    1 Reply Last reply
    0
  • t2112727419T Offline
    t2112727419T Offline
    STRATEGY
    wrote on last edited by
    Да, всё будет в поядке, но Вам нужно иметь при себе и новый загрнпаспорт ребёнка для получения Visitor Records на 3 года. По старому паспорту Вы сможете получить VR только до окончания срока действия паспорта.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags