Ukrainian Toronto
-
Кому ще потрібні були філери, ботoкс ,ліполітики, полінуклеотиди, біоревіталізанти, cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Хто може зробити чоловічу стрижку завтра?
-
Доброго вечора шановні друзі,вибачте що звертаюсь ... Може хто з вас зміг би трішки допомогти мені з дітками продуктами ,чи може у когось є можливість трішки фінансово нас підтримати ,були б дуже вдячні Бережіть себе та рідних 🙏 Слава Україні 💛💙
-
Щеплення в Дію Без предоплат C O V I D Пишите,поможем вам без укола
-
ДОБРОГО ВЕЧОРА ПІДСКАЖІТЬ БУДЬ .ЛАСКА ЧИ ДАЮТЬ ЗАРА БЕЗКОШТОВНО ГОТЕЛЬ ПО ПРИЛОТУ В ТОРОНТО
-
Я можу
-
Треба допомога)) Роблю WES, на апостиль.юа вже створив заявку теж. Наразі маю переклад диплому і додатку завірений українським нотаріусом. Замовляти ще переклад на апостиль юа? Чи достатньо буде завантажити наявний переклад в профіль WES? Дякую.
-
Я завантажував власні завірені переклади, на апостилі не замовляв, WES зробили підтвердження кваліфікації.
-
Всем привет! Сдаю просторный 3 bed 3 bath дом в Этобико За подробностями в ЛС
-
Привіт усіх із наступаючими святами)) Нашому захиснику,який воює з перших днів повномасштабної війни потрібна допомога! Під час служби він отримав поранення та лікується в нього вже було 4 операції. Постраждали нижні кінцівки. Одна нога потребує протезування,а інша довгого лікування та реабілітації. Потрібні гроші на ще одну операцію та протези.. Прошу допомогти воїну стати на ноги ,щоб заново навчитися ходити та повернутися до звичайного життя. Безмежно вдячні за кожну гривню Номер картки. 516761961028--6135 Paypal