Ukrainian Toronto
-
Треба допомога)) Роблю WES, на апостиль.юа вже створив заявку теж. Наразі маю переклад диплому і додатку завірений українським нотаріусом. Замовляти ще переклад на апостиль юа? Чи достатньо буде завантажити наявний переклад в профіль WES? Дякую.
-
Я завантажував власні завірені переклади, на апостилі не замовляв, WES зробили підтвердження кваліфікації.
-
Всем привет! Сдаю просторный 3 bed 3 bath дом в Этобико За подробностями в ЛС
-
Привіт усіх із наступаючими святами)) Нашому захиснику,який воює з перших днів повномасштабної війни потрібна допомога! Під час служби він отримав поранення та лікується в нього вже було 4 операції. Постраждали нижні кінцівки. Одна нога потребує протезування,а інша довгого лікування та реабілітації. Потрібні гроші на ще одну операцію та протези.. Прошу допомогти воїну стати на ноги ,щоб заново навчитися ходити та повернутися до звичайного життя. Безмежно вдячні за кожну гривню Номер картки. 516761961028--6135 Paypal
-
Привіт усіх із наступаючими святами)) Нашому захиснику,який воює з перших днів повномасштабної війни потрібна допомога! Під час служби він отримав поранення та лікується в нього вже було 4 операції. Постраждали нижні кінцівки. Одна нога потребує протезування,а інша довгого лікування та реабілітації. Потрібні гроші на ще одну операцію та протези .. Прошу допомогти воїну стати на ноги ,щоб заново навчитися ходити та повернутися до звичайного життя. Безмежно вдячні за кожну гривню Номер картки. 5167619610286135 Paypal
-
Добрий день вибачте будь ласка за звернення,прошу допомогти 🙏❤️ Зараз не в дуже кращій сітуації,сама з двома дітками , тяжко трішки,може хто зміг би допомогти нам будь ласка продуктами,чи може в когось є допомогти фінансово трішки ,ми б були дуже вдячні Бережіть себе та рідних 🙏 Слава Україні 🙏🇺🇦
-
Привіт всім 😎💪 (Це один з моїх клієнтів) Хочеш змінити своє тіло, але не вистачає знань, розуміння з чого почати або мотивації? Я тобі з радістю допоможу: -повне ведіння -норма калорійності і меню -корекції техніки і підтримка -програми тренувань і різні варіації співпраці Напиши і дізнався більше на мій основний телеграм : (Denkach28) або інстаграм: ( online_fitnessd)
-
Усі, хто шукає роботу. Відкриття нового готелю. Терміново потрібен персонал. Хороша зарплата. ДЕННА ЗАРПЛАТА - CAD 300 - CAD 500 Базова зарплата - CAD 1800 - CAD 3500 Досвід не потрібен Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться зі мною Примітка _ Потрібна базова англійська
-
Кто-нибудь живет в КАНАДЕ 🍁 Для хороших новостей {OR} Хорошая возможность Наш отель 🏩 ищет новых членов {мужчин и женщин} Виды работ и обязанности - Помощник по бронированию отелей -Аналитик данных отеля -Удаленная работа (фриланс) тип работы и все можно выполнять законченную работу в любое время и в любом месте -МЕСТОНАХОЖДЕНИЕ [Обязательно проживание в Канаде] "Волны зарплаты" -Базовая зарплата = 1800 - 3500 канадских долларов -Любой может работать, старше 22 лет# Для получения более подробной информации "PM"
-
Привіт,можливо хтось має диван на продаж?
-
Добрый день, дорогие мои Украинцы, я сейчас переехала в Одессу, с ребёнком, с Херсона. Без ничего буквально. Сейчас ищу работу, жилье уже есть но нужно платить за коммуналку и все дела ..И вообще не буду скрывать ну вот вообще без денег, я не наглею и карту писать не собираюсь. Но может кто-то может помочь, напишите пожалуйста" хоть немного а мне уже проще будет с малой..Это реальная ситуация..без всякого обмана и мошенничества
-
Здравствуйте! Прeдлaгaем высoкooплaчивaемую рaбoту в Канаде. Зaрaботок от 800$ в день. Подойдут все, никакие влoжения не требуются. Рaбoта законная.
-
Наше предложение распространяется на всю территорию Канады