Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 57.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Дякую! Так, якщо не знайду нікого, звернуся до вас!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1019436173T Offline
    t1019436173T Offline
    Анна Генералова
    wrote on last edited by
    ЗрозумIла. Я буду летіти з Польщі в кінці січня. Можете передати в Польщу Новою поштою. Там буде десь 320грн. Якщо нікого не знайдете, то звертайтеся
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Не відправила фото від початку. Це на зуби для вирівнювання.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1019436173T Offline
    t1019436173T Offline
    Анна Генералова
    wrote on last edited by
    Що таке капи?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Скажіть, чи є хто збирається з Києва до Торонто? Треба передати невелику коробку з капами.
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    ❗Дізнайтеся, як подати заяву на постійне проживання в Онтаріо, якщо ви кваліфікований іноземний робітник із пропозицією роботи в Онтаріо. www.ontario.ca/page/oinp-employer-job-offer-foreign-worker-stream ❗Дізнайтеся, як подати заяву на постійне проживання в Онтаріо, якщо ви є іноземним працівником і займаєтеся професією, яка користується попитом у певному секторі, наприклад сільському господарстві, будівництві, вантажних перевезеннях або особистій допоміжній роботі з пропозицією роботи в Онтаріо. www.ontario.ca/page/oinp-employer-job-offer-demand-skills-stream ❗Дізнайтеся як подати заявку на отримання постійного місця проживання в Онтаріо, якщо у вас є необхідний кваліфікований досвід роботи, освіта та знання мови. www.ontario.ca/page/ontarios-express-entry-human-capital-priorities-stream ❗Дізнайтеся, як подати заявку на отримання постійного місця проживання в Онтаріо якщо у цій провінції у вас був досвід. www.ontario.ca/page/ontarios-express-entry-skilled-trades-stream
    1 Reply Last reply
    0
  • t5483554324T Offline
    t5483554324T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Привіт🩵💛 Запрошую вас на манікюр💅 До нас наближаються новорічні свята! І хочу вас з цим привітати, тим самим зробивши вам подорурунок в вигляді знижки ❄️ Моя сторіночка instagram.com/aesthetic_nails_toronto?igshid=YmMyMTA2M2Y= Працюю за адресою: 📌 136 Dixon Road Etobicoke ON M9P 2L6 Запис 📲 в Direct До Нового Року ціна 30СAN$ Залишилось мало вільних віконець Чекаю на вас 🌲🎉
    1 Reply Last reply
    0
  • t1404742572T Offline
    t1404742572T Offline
    Елена Елена
    wrote on last edited by
    Моя родичка отримала візу за свідоцтвом про народження, може хтось теж так отримував і може підказати як купувати квитки, якщо немає закордонних і чи треба брати лише прямі рейси?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Пропоную бухгалтерськi послуги в Канадi. Вiдкриття бiзнесу, подання рiчних податкових декларацiй. Тел 647-819-2707.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Denis Borodiy
    wrote on last edited by
    Добрий день, мене звати Денис, я хочу зняти житло до 50долрів на добу до першого січня, не курю тваринок не маю можливо хтось має місце у себе
    1 Reply Last reply
    0
  • t5210406193T Offline
    t5210406193T Offline
    Karina - Pure Laser & Aesthetics
    wrote on last edited by
    Відбілювання зубів $150
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    яка ціна відбілювання?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5210406193T Offline
    t5210406193T Offline
    Karina - Pure Laser & Aesthetics
    wrote on last edited by
    Привіт усім, мене звати Каріна. Я засновник Pure Laser & Aesthetics. Це салон краси по догляду за шкірою, тілом та багато іншого.☺️ 📍4866 Dundas St W, Etobicoke Наші сервіси 🫧 ⁃ Лазерна депіляція ⁃ Моделювання тіла ⁃ Омолодження шкіри ⁃ Лікування акне ⁃ Відшарування рубців ⁃ Видалення татуювання ⁃ Видалення судинної сітки на тілі та обличчі ⁃ Ламінування +фарбування вій ⁃ Міні Фейшел ⁃ Відбілювання зубів 📚Пропоную курс по ламінаціі та фарбуванню вій, це буде гарний додаток до вашого бізнесу або почяти новий! Course is offered only in English. 🗣We speak English & Ukrainian Моя сторінка в інстаграм www.instagram.com/purelaserandaesthetics/
    1 Reply Last reply
    0
  • t771134577T Offline
    t771134577T Offline
    Yana Ivonchak
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Мене звуть Яна, я перукар, шукаю роботу Зараз працюю вдома та можу прийняти за наступними послугами : 💈 Стрижка чоловіча та стрижка бороди ✂️ Стрижка жіноча 💎 Зачіски вечірні та весільні 🏡 Знаходжусь я в Etobicoke, близько Queensway 📞 437-499-0145 📲 instagram.com/hair_stylist_yana?igshid=YmMyMTA2M2Y= Моя робоча сторінка в інстаграм ⬆️ Буду рада бачити кожного 🥰 #перукарторонто#парикмахерторонто#hairdressertoronto #українцівторонто
    1 Reply Last reply
    0
  • t5174289412T Offline
    t5174289412T Offline
    Mark
    wrote on last edited by
    Всім привіт. В кінці січня буду в Торонто. Шукаю роботу електромонтера (не електрик, а саме електромонтер). Є досвід роботи в Європі. Якщо хтось має інформацію стосовно того чи є десь виробництва, на яких потрібні електромонтери. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Misha Kazin
    wrote on last edited by
    Шукаю роботу на будівництві в Торонто.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Zavgorodnya
    wrote on last edited by
    Як з вами зв'язатися?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1711434301T Offline
    t1711434301T Offline
    Василина Пікулик
    wrote on last edited by
    Доброго дня хочемо з чоловіком поїхати до Канади без знання мови. Куди краще і чи є можливість реально знайти роботу ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t773640508T Offline
    t773640508T Offline
    JORGE
    wrote on last edited by
    Здравствуйте всем Скажите друзья как можно идти Канаду без знания языка я грж Таджикистан советуйте пожалуйста +37253802633 ватсап За ранее спасибо большое
    1 Reply Last reply
    0
  • t530452682T Offline
    t530452682T Offline
    жанна
    wrote on last edited by
    добрий вечір! шукаю роботу, мені 19 років і я з Маріуполя, маю великий досвід у сфері обслуговування, я працювала барменом, баристою, на виноградниках у Франції, в супермаркеті і т.д. зараз мені дуже потрібна робота, я склала резюме, але багато хто мене не беруть на роботу, кажуть, що передзвонять або просто ігнорують, якщо у вас є можливість допомогти знайти роботу буду дуже вдячна, тому що освіту тільки отримую! готова до будь-якої роботи та будь-якої складності
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags