Ukrainian Toronto
-
Доброго дня,когось питали за дозвіл від батька, якщо мама їде одна з двома дітьми( віза кует)
-
Звільняється 1-спальна квартира в даунтауні за адресою 510 12 Ave SW - 1 835 cad (вода та опалення входить у вартість). Домашній улюбленці - так (додаткова оплата). Контракт до жовтня 2024 року з можливістю продовження. Квартира нова, сучасний будинок з багатою інфраструктурою (басейн, барбекю, спортзал, коворкінг, охорона 24/7, підземний гараж (додаткова плата)). Панорамні шумонепроникні вікна. Депозит - 1 000 cad. +18325943599
-
Кто уезжает из Канады , пишите в лс - поможем денег взять
-
Здаю в суборенду затишну, свіжо відремонтовану 1-кімнатну (бейсмент, багато вікон та світла) квартиру в Roncesvalles з 9 січня по 20 березня (можливо до 31 березня) 2024 року. 🏡 За $1700 на місяць вам доступний цей чудовий простір із включеними комунальними послугами та Wi-Fi. Знаходиться в тихому районі на перетині вулиць Queen та Roncesvalles, це всього 1 хвилина пішки до вулиці Queen та трамваю, і 2 хвилини до вулиці Roncesvalles та King Street West. Це самостійна квартира, не спільна, розташована в бейсменті трьохповерхового будинку. Повністю мебльована, з великою кількістю світла, гардеробом, пральнею та всіма кухонними приладами. Необхідні документи: ⁃ Рекомендації (Якщо є) ⁃ Довідка про дохід чи довідка з роботи ⁃ Кредитна історія (якщо є) Шукаю людину, яка буде дбати про моє місце, поки мене немає. На жаль, тварини не приймаються, згідно з бажанням мого орендодавця. З нетерпінням покажу вам навколо, тому напишіть мені для перегляду!
-
Всім привіт! Може хтось порекомендувати, де можна зняти квартиру або будинок на новий рік? У нас невеличка компанія, всього 6 людей. Пробували зробити бронювання наAirBnb, але не виходить 🤷🏽♀️Пише що є “загроза несанкціонованої вечірки”, і в них так не можна🙄 Зробили замовлення на booking, теж відмінили. Ми то звісно ніякої крейзі вечірки не плануємо, просто хочемо зібратися. Бо всі живемо по малих хатах/кімнатах, що й нема куди гостей звати. Але як їм то поясниш 😅 Може хтось знає, де можна щось зняти з 31ого на 1е?
-
!! Привет всем!!! Мы ищем только 30 новых членов команды для ассистента по рекламе в отеле и ассистента по заполняемости отеля. Хорошая зарплата и не требуется опыт работы. ПРИВЕТСТВУЕТСЯ: от 22 до 69 лет Начните как можно скорее !!! Должны проживать в Канаде! Рабочий контент прост в освоении и не сложен. Если заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной и отправьте мне прямой PM.