Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5808619484T Offline
    t5808619484T Offline
    Aleksei
    wrote on last edited by
    150$
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Brian
    wrote on last edited by
    кому нужна рaбoтa в Канаде - напишите мне, есть очень хороший вариант.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tejashree Khedkar
    wrote on last edited by
    кому нужна рaбoтa в Канаде - напишите мне, есть очень хороший вариант.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Фотографувати чіпси?🤣🤣🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tony8g
    wrote on last edited by
    Куплю Лаптоп (Ноутбук) Экран 15" Если у кого есть на продажу Пишите пожалуйста в личку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5188922495T Offline
    t5188922495T Offline
    Artemio
    wrote on last edited by
    Здам мебльовані кімнати на першому поверсі, . Yonge & Finch. Поряд, метро, Go bus terminal, highway 401, 404 . Комунальні та паркінг включене, інтернет старлінк . Якщо цікаво пишіть у приват.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6462666280T Offline
    t6462666280T Offline
    Віталіна 🦋 Присяжнюк
    wrote on last edited by
    Дівчатка, всіх з наступаючим 2024! Я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: - Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) - Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори - Мезококтейлі, біoревіталізанти - Ліпoлітики, пілінги - Мeдикамeнти - Cтiки НЕЕТS/ТЕRЕА/FLІТ/NЕО, eльф бapи , cигapeти та подібне Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1800796323T Offline
    t1800796323T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Добрий Надають в готелях розташованих поряд з Торонто ( там де є місця ). Це може бути і дуже близько до аеропорту а може бути і 100км від самого аеропорту. З інформацією якою володію я.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5266577104T Offline
    t5266577104T Offline
    Ihor K
    wrote on last edited by
    Всім привіт Є хтось, хто проходив курс Forklift Training? Поділіться будь ласка подробицями
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NickGric
    wrote on last edited by
    Ребята, есть ветеринары в чате? Нужно купить препарат для собаки, рецепт есть
    1 Reply Last reply
    0
  • t1776690073T Offline
    t1776690073T Offline
    Valadik Maladik
    wrote on last edited by
    Приходиш Кажеш хочу це Платиш гроші Вчишся Кінець Отримуєш ліцензію У норм канторах це кілька днів і багато видів траків «але ти вмієш» У таких «аби було» платиш гроші для прикладу ліцензія $39 Якщо хочеш тренінг 1год то +$110(годину катаєшся) От і вся різниця
    1 Reply Last reply
    0
  • t1776690073T Offline
    t1776690073T Offline
    Valadik Maladik
    wrote on last edited by
    З ймовірністю 85% тебе серйозно будуть вчити і пояснювати
    1 Reply Last reply
    0
  • t5266577104T Offline
    t5266577104T Offline
    Ihor K
    wrote on last edited by
    Дякую) Що таке "але ти вмієш"
    1 Reply Last reply
    0
  • t5266577104T Offline
    t5266577104T Offline
    Ihor K
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Josh Raheim
    wrote on last edited by
    Started Unit 7 of Ukrainian on Duolingo
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mihail Miller
    wrote on last edited by
    С Наступающим дамы и господа🍾 Предлагаю подработку с возможностью заработать $100+ в день. Сегодня последний день акции Doritos и последний день, когда принимаем фото кодов до 30.12 00:00 по NY. Оплата $0.90 за каждое фото пачки чипсов. Нужно просто фотографировать код на пачках в магазинах. Мгновенные выплаты без ожиданий. Принимаем любое количество. Есть отзывы на форумах Пишите в лс , начинайте работать и получайте первую выплату уже через час!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Дівчата вирушаю з України  можу привести невеличке замовлення також косметику, ліки та heets
    1 Reply Last reply
    0
  • t5399699137T Offline
    t5399699137T Offline
    Nataliia Klevak😊
    wrote on last edited by
    Дорогі дівчатка,пропоную вам послуги медового масажу. Про корисні властивості меда знають всі. Хочу розповісти вам маленьку історію, чому я так покохала медовий масаж. За результат! В однієї моєї знайомої після вагітності двійнят залишився обвислий живіт (вірніше шкура). Вигляд жахливий, дівчинка дуже комплексувала (соромилася роздягнутися перед чоловіком) на додачу до цього зʼявилися вже й психологічні комплекси. Лікарі сказали, що потрібно зрізати шкіру робити пластику. Але вона хотіла другу дитину (оскільки з двійні одна дитина померла) Вона сказала,хочу народити потім зроблю пластику. У її сімʼї настав жахливий період, чоловік загуляв, вона в істериках справа до розлучення. Це окрема історія її життя не вдаватимуся в подробиці. Так як за освітою вона медик, але жодного разу не працювала в цій галузі, я порадила купити масажний стіл і приймати людей вдома. Вона переживала, боялася що не вийде. не працювала раніше) Тоді я запропонувала їй, що готова бути її першим клієнтом по бартеру. Я роблю їй медові масажі, вона мені який вміє (сама обожнюю подібні процедури) Наша мета була підтягнути шкіру. Ми зробили 10 сеансів( живіт, ноги,руки, комірцева зона) через деякий час ми обидві були приємно здивовані. ми зробили 10 сеансів( живіт, ноги,руки, комірцева зона) через деякий час ми обидві були приємно здивовані. В неї пішов живіт ця обвисла шкіра кудись поділася,ми не вірили свом очам,я знала,що масаж медовий покращить стан шкіри сто % але такого результату,не очікувала і сама,але факт був на обличчя так би мовити. Медові масажі це не тільки ПРО целюліт і підтяжку, також він показаний при бронхолегеневих захворюваннях,його можна робити навіть при захворюваннях спини та міжхребцевих грижах (він частково знімає біль) реально дуже результативні. Потрібно знати і вміти робити його правильно. Якщо повернутися до історії дівчинки,то чоловік повернувся і в них народилася друга дитина. І як підбиття підсумку своєї історії скажу: запрошую вас до себе,на медовий масаж,ручки, ніжки,животик,зону декольте,спинку. Можна все у комплексі. Зробимо світ гарним
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    alterdiko
    wrote on last edited by
    Беруть завдаток на карту і шукай вітра в полі)
    1 Reply Last reply
    0
  • t654342924T Offline
    t654342924T Offline
    наталка полтавка
    wrote on last edited by
    А як вони обманюють?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.