Ukrainian Toronto
-
❗️ До уваги батьків ❗️ Онлайн школа проводить набір на курс з англійської😍 Для дітей від 6-15 років та дорослих Що Вас очікує ⁉️: ❤️ Ознайомлення з нашим освітнім центром ❤️Підбір найкращого викладача ❤️Отримає максимум задоволення від навчання ❗️Кількість місць є обмежена❗️ Вже зацікавилися? Тоді пишіть слово "Англійська" в особисті повідомлення, і отримуйте БЕЗКОШТОВНЕ ПРОБНЕ у подарунок 🎁 Реєстрація вже відкрита☺️
-
Here’s the Ukrainian Podcast I was listening to
-
Усі, хто шукає роботу в Канаді, мені потрібні 5 співробітників чоловічої та жіночої статі, у нас є нові вакансії, ранкова зміна та нічна зміна, понеділок та середа з хорошою оплатою та іншими перевагами. (Можуть подаватись громадяни будь-якої країни) Примітка. Потрібна базова англійська Примітка. Має жити в Канаді Дякую тобі!
-
Привіт,можливо хтось працює з українців в RBC ,потрібна допомога?)
-
❗️ПОТРІБНІ МОДЕЛІ НА МАНІКЮР❗️ 📌в навчальний центр 💸ОПЛАТА ТІЛЬКИ ЗА МАТЕРІАЛ 20$ Тільки преміум матеріали 💪🏻 Стерильні інструменти✂️ Зайнятість 3 години (зняття+манікюр+покриття) Вільні дати: 📌11.01-13:00 📌12.01-10:00 📌13.01-10:00 📌14.01-10:00 📌15.01-13:00 📌16.01-10:00 📌17.01-10:00 📌18.01-10:00 📍Адреса: 1437 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 1L3 Будемо раді бачити Вас 💛 Для запису пишіть особисті повідомлення.
-
Продаю речі в звʼязку з переїздом! За цінами звертайтеся в особисті всі ціни гнучкі і можемо домовитись. Пишіть, що цікавить
-
Яка ціна комод 4 шуфляди
-
50$
-
Шукаю роботу Хлопець 22 роки Є досвід в демонтажі та дрейнах по пів року Також в сфері обслуговування 5,5 років Швидко сприймаю інформацію та швидко використовую її на практиці Готовий до любої роботи Якщо є якісь вакансій буду вдячний 🤝🏻 Проживаю в Етобіко станція Кіплінг
-
Яка ціна крісла компютерного?
-
🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Усі, хто шукає роботу в Кітченері, мені потрібні 5 співробітників чоловічої та жіночої статі, у нас є нові вакансії, ранкова зміна та нічна зміна, понеділок і середа з хорошою оплатою та іншими перевагами. (Можуть подаватись громадяни будь-якої країни) Щоденна оплата: від $20,42 до $23,04 CAD за годину Примітка. Потрібна базова англійська - Напевно живе в Канаді Дякую тобі! 🇨🇦🇨🇦🇨🇦