Ukrainian Toronto
-
100$ Повний комплект,все працює Фулл прайс 480$
-
Thanks
-
Доброго ранку всім! Чи є хтось тут що працює в сфері дизайну інтерʼєрів? Хотів би запитати дещо. Всім хорошого дня!
-
Доброго дня! В студію манікюру потрібен майстра манікюру та педикюру, канадський досвід мінімум 1 рік. Звертатись по телефону 4168399441 Homa
-
Купіть-спробуєте,розповісте потім🫡
-
Привіт всім!!! Я перевіряю, чи хтось тут потребує повної чи неповної зайнятості, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення
-
❗️ПОТРІБНІ МОДЕЛІ НА МАНІКЮР❗️ 📌в навчальний центр 💸ОПЛАТА ТІЛЬКИ ЗА МАТЕРІАЛ 20$ Тільки преміум матеріали 💪🏻 Стерильні інструменти✂️ Зайнятість 3 години (зняття+манікюр+покриття) Вільні дати: 📌11.01-13:00 📌12.01-10:00 📌13.01-10:00 📌14.01-10:00 📍Аудреса: 1437 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 1L3 *прикріплюю роботи учениць з попередніх курсів Будемо раді бачити Вас 💛 Для запису пишіть особисті повідомлення.
-
Доброго дня 😊 Таке питання , потрібна порада Хто працює на Uber eats ,ви оформляли самозайнятість ? І чи потрібно це робити чи це стосуються тільки Uber taxi ?
-
❗️ До уваги батьків ❗️ Онлайн школа проводить набір на курс з англійської😍 Для дітей від 6-15 років та дорослих Що Вас очікує ⁉️: ❤️ Ознайомлення з нашим освітнім центром ❤️Підбір найкращого викладача ❤️Отримає максимум задоволення від навчання ❗️Кількість місць є обмежена❗️ Вже зацікавилися? Тоді пишіть слово "Англійська" в особисті повідомлення, і отримуйте БЕЗКОШТОВНЕ ПРОБНЕ у подарунок 🎁 Реєстрація вже відкрита☺️
-
Привіт, мій офіс наймає на роботу, і я хотів би дізнатися, чи готові ви працювати з дому на повний чи неповний робочий день! Це 100 доларів за 3-денне навчання з усіма перевагами, оплачуваним навчанням і відпустками, бонусами та комісією на додаток до погодинної оплати. вони нададуть усе обладнання. Щогодини: 8:00-16:00 і 9:00-12:00 у дві зміни... (Іноді у вихідні дні) компанія має вибрану цінову пропозицію, і це віддалена робота..це за сценарієм, щоб вам не довелося щось вигадувати ваш власний. Надішліть мені повідомлення для отримання додаткової інформації Доступні посади: •Асистент з адміністрацій •Служби роботи з клієнтами •реєстратор введення даних •Представник кол-центру
-
Привіт, мій офіс наймає на роботу, і я хотів би дізнатися, чи готові ви працювати з дому на повний чи неповний робочий день! Це 100 доларів за 3-денне навчання з усіма перевагами, оплачуваним навчанням і відпустками, бонусами та комісією на додаток до погодинної оплати. вони нададуть усе обладнання. Щогодини: 8:00-16:00 і 9:00-12:00 у дві зміни... (Іноді у вихідні дні) компанія має вибрану цінову пропозицію, і це віддалена робота..це за сценарієм, щоб вам не довелося щось вигадувати ваш власний. Надішліть мені повідомлення для отримання додаткової інформації Доступні посади: •Асистент з адміністрацій •Служби роботи з клієнтами •реєстратор введення даних •Представник кол-центру
-
Вітаю! Шукаю роботу в Торонто з лютого В магазин, асистентом, офіціанткою Впевнена хороша англійська За профілем й досвідом фотограф й маркетолог, у цій сфері буде прям ідеально, але готова розпочати з будь-якої Буду вдячна