Ukrainian Toronto
-
100$ Повний комплект,все працює Фулл прайс 480$
-
Thanks
-
Доброго ранку всім! Чи є хтось тут що працює в сфері дизайну інтерʼєрів? Хотів би запитати дещо. Всім хорошого дня!
-
Доброго дня! В студію манікюру потрібен майстра манікюру та педикюру, канадський досвід мінімум 1 рік. Звертатись по телефону 4168399441 Homa
-
Купіть-спробуєте,розповісте потім🫡
-
Привіт всім!!! Я перевіряю, чи хтось тут потребує повної чи неповної зайнятості, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення
-
❗️ПОТРІБНІ МОДЕЛІ НА МАНІКЮР❗️ 📌в навчальний центр 💸ОПЛАТА ТІЛЬКИ ЗА МАТЕРІАЛ 20$ Тільки преміум матеріали 💪🏻 Стерильні інструменти✂️ Зайнятість 3 години (зняття+манікюр+покриття) Вільні дати: 📌11.01-13:00 📌12.01-10:00 📌13.01-10:00 📌14.01-10:00 📍Аудреса: 1437 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 1L3 *прикріплюю роботи учениць з попередніх курсів Будемо раді бачити Вас 💛 Для запису пишіть особисті повідомлення.
-
Доброго дня 😊 Таке питання , потрібна порада Хто працює на Uber eats ,ви оформляли самозайнятість ? І чи потрібно це робити чи це стосуються тільки Uber taxi ?
-
❗️ До уваги батьків ❗️ Онлайн школа проводить набір на курс з англійської😍 Для дітей від 6-15 років та дорослих Що Вас очікує ⁉️: ❤️ Ознайомлення з нашим освітнім центром ❤️Підбір найкращого викладача ❤️Отримає максимум задоволення від навчання ❗️Кількість місць є обмежена❗️ Вже зацікавилися? Тоді пишіть слово "Англійська" в особисті повідомлення, і отримуйте БЕЗКОШТОВНЕ ПРОБНЕ у подарунок 🎁 Реєстрація вже відкрита☺️
-
Привіт, мій офіс наймає на роботу, і я хотів би дізнатися, чи готові ви працювати з дому на повний чи неповний робочий день! Це 100 доларів за 3-денне навчання з усіма перевагами, оплачуваним навчанням і відпустками, бонусами та комісією на додаток до погодинної оплати. вони нададуть усе обладнання. Щогодини: 8:00-16:00 і 9:00-12:00 у дві зміни... (Іноді у вихідні дні) компанія має вибрану цінову пропозицію, і це віддалена робота..це за сценарієм, щоб вам не довелося щось вигадувати ваш власний. Надішліть мені повідомлення для отримання додаткової інформації Доступні посади: •Асистент з адміністрацій •Служби роботи з клієнтами •реєстратор введення даних •Представник кол-центру
-
Привіт, мій офіс наймає на роботу, і я хотів би дізнатися, чи готові ви працювати з дому на повний чи неповний робочий день! Це 100 доларів за 3-денне навчання з усіма перевагами, оплачуваним навчанням і відпустками, бонусами та комісією на додаток до погодинної оплати. вони нададуть усе обладнання. Щогодини: 8:00-16:00 і 9:00-12:00 у дві зміни... (Іноді у вихідні дні) компанія має вибрану цінову пропозицію, і це віддалена робота..це за сценарієм, щоб вам не довелося щось вигадувати ваш власний. Надішліть мені повідомлення для отримання додаткової інформації Доступні посади: •Асистент з адміністрацій •Служби роботи з клієнтами •реєстратор введення даних •Представник кол-центру
-
Вітаю! Шукаю роботу в Торонто з лютого В магазин, асистентом, офіціанткою Впевнена хороша англійська За профілем й досвідом фотограф й маркетолог, у цій сфері буде прям ідеально, але готова розпочати з будь-якої Буду вдячна
-
I’m seeking for a sugar baby💕that would be, honestly and trustworthy whom I can share my thoughts and feelings with,Well I just want you to be my online on Facebook companionship here someone I can talk to cause I just lost my wife😭😭 last year in a ghastly accident so I’ll need someone to talk to me here to keep my company well money has never been my problem all my life if you can do this I’ll make you live life to the fullest believe I will take care of her needs,Bills,rents and pay her weekly allowance too take card of your self also 🥰😍. and there’s no sending of nudes pictures,sexual,sexting or any sexual🚫❌