Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Micheal Whitney
    wrote on last edited by
    I’m seeking for a sugar baby💕that would be, honestly and trustworthy whom I can share my thoughts and feelings with,Well I just want you to be my online on Facebook companionship here someone I can talk to cause I just lost my wife😭😭 last year in a ghastly accident so I’ll need someone to talk to me here to keep my company well money has never been my problem all my life if you can do this I’ll make you live life to the fullest believe I will take care of her needs,Bills,rents and pay her weekly allowance too take card of your self also 🥰😍. and there’s no sending of nudes pictures,sexual,sexting or any sexual🚫❌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Micheal Whitney
    wrote on last edited by
    Я шукаю чудову дитину💕це була б чесна та надійна людина, з якою я міг би поділитися своїми думками та почуттями. Ну, я просто хочу, щоб ти був моїм компаньйоном у мережі Facebook, з ким я можу поговорити, бо я щойно втратив дружину 😭😭 минулого року в жахливій аварії, тож мені знадобиться хтось, хто б поговорив зі мною тут, щоб зберегти мою компанію, гроші ніколи не були моєю проблемою за все моє життя, якщо ти зможеш це зробити, я змусу тебе жити повним життям, вірю, я подбає про її потреби, рахунки, орендну плату та виплачуватиме щотижневу допомогу, а також візьміть свою картку 🥰😍. і немає надсилання зображень оголеного тіла, сексуального, секстингового або будь-якого сексуального характеру🚫❌
    1 Reply Last reply
    0
  • t6015223144T Offline
    t6015223144T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Привіт всім! Працюю в компанії TELUS - Promotion Team💚 Якщо ви пошуках інтернет провайдера або переплачуєте за звʼязок чи хочете кращі умови, це можна вирішити. Можу допомогти вам з вашими питаннями стосовно мобільного та домашнього інтернету / TV📱💻 Telus and Koodo 🛜 Найкращі умови для нових користувачів, наприклад дом.інтернет 1gig - $50 чи моб.звязок 50GB - $34❗️ Також залишились деякі знижки з Boxing Day 📌 Все це офіційно та абсолютно безкоштовно. Тільки позитивні відгуки від задоволених людей які звертались! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях 📩
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hasib
    wrote on last edited by
    Добрый вечер ,Скажите пожалуйста посольство живой очереди или можно по записи попасть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1755913581T Offline
    t1755913581T Offline
    💙
    wrote on last edited by
    Шукаю роботу Хлопець 22 роки Є досвід в демонтажі та дрейнах по пів року Також в сфері обслуговування 5,5 років Рік в MLM бізнесі(сфера продаж) Швидко сприймаю інформацію та швидко використовую її на практиці Готовий до любої роботи Якщо є якісь вакансій буду вдячний 🤝🏻 Проживаю в Етобіко станція Кіплінг
    1 Reply Last reply
    0
  • t438463330T Offline
    t438463330T Offline
    Alevtin Pankov
    wrote on last edited by
    Вітаю! Будь ласка, відгукніться в приватні повідомлення, хто вже подовжив свій ворк перміт. Я задам буквально пару запитань, бо на відео в інтернеті і тут що сьогодні надавали - трошки інший мотив - зняття обмежень Ви дуже допоможете двум людям, дуже дякую заздалегідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t6203973553T Offline
    t6203973553T Offline
    Наталія Ковальова 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Добрий ранок , вибачте будь ласка за звернення,прошу допомогти 🙏❤️ Зараз не в дуже кращій сітуації,сама з двома дітками , тяжко трішки,може хто зміг би допомогти нам будь ласка продуктами,чи може в когось є допомогти фінансово трішки ,ми б були дуже вдячні Бережіть себе та рідних 🙏 Слава Україні 🙏🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t413535171T Offline
    t413535171T Offline
    Vladyslav Starzhitskiy
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Підкажіть хтось літав в Мексику на відпочинок з Канади ? Чи потрібно робити візу чи ще якісь документи?
    1 Reply Last reply
    0
  • t903712251T Offline
    t903712251T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Думаю труднощі перекладу, надіюся на це…
    1 Reply Last reply
    0
  • t1095373560T Offline
    t1095373560T Offline
    Kateryna Dyka ♣️
    wrote on last edited by
    Кого ви Шукаєте ? Дитину ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1095373560T Offline
    t1095373560T Offline
    Kateryna Dyka ♣️
    wrote on last edited by
    Взагалі то не треба . Але на всякий випадок зробіть собі візу онлайн . Це 10 хвилин в безкоштовно . Просто дозвіл на вʼїзд в Мексику . Вони можуть запитати . Не знаю яка у вас віза . Якщо CUAET то ні . Але на всякий випадок перестрахуйтесь з цим дозволом.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1095373560T Offline
    t1095373560T Offline
    Kateryna Dyka ♣️
    wrote on last edited by
    Гарного відпочинку
    1 Reply Last reply
    0
  • t413535171T Offline
    t413535171T Offline
    Vladyslav Starzhitskiy
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Фото
    1 Reply Last reply
    0
  • t1668092566T Offline
    t1668092566T Offline
    J.P.
    wrote on last edited by
    На 140 La Rose Ave працюють українці в RBC
    1 Reply Last reply
    0
  • t6156672494T Offline
    t6156672494T Offline
    Apple
    wrote on last edited by
    Доброго дня, я живу в  Україні м. Миколаїв. Підтримайте будь ласка зробив замовлення прикрас. Всім дякую! Відправка по всьому світу.  Весь ассортимент надішлю на телеграм. +380679878434
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Micheal Whitney
    wrote on last edited by
    Я шукаю чудову дитину💕це була б чесна та надійна людина, з якою я міг би поділитися своїми думками та почуттями. Ну просто хочу, щоб ти був моїм компаньйоном онлайн у Telegram, з ким я можу поговорити, бо я щойно втратив дружину😭 😭 Минулого року в жахливій аварії, тож мені знадобиться хтось, хто б поговорив зі мною тут, щоб зберегти мою компанію, гроші ніколи не були моєю проблемою за все моє життя, якщо ти зможеш це зробити, я змушу тебе жити повним життям, вірю, я зможу подбайте про її потреби, рахунки, орендну плату та сплачуйте їй щотижневу допомогу, також візьміть свою картку 🥰😍. і немає надсилання зображень оголеного тіла, сексуального, секстингового або будь-якого сексуального характеру🚫❌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Nguyen
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! Тут є ті, хто нещодавно прилетів з дітьми в Канаду. Чи потрібна дитині (2 років) віза-вклейка в закордонному паспорті? Скільки часу зайняло, щоб отримати виплату?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костя
    wrote on last edited by
    Всем привет. В наличии есть вот такие стулья, кому нужны обращайтесь. Всем хорошего дня.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NickGric
    wrote on last edited by
    Baby — детка)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.