Ukrainian Toronto
-
Всім привіт. Підкажіть хтось літав в Мексику на відпочинок з Канади ? Чи потрібно робити візу чи ще якісь документи?
-
Кого ви Шукаєте ? Дитину ?
-
Взагалі то не треба . Але на всякий випадок зробіть собі візу онлайн . Це 10 хвилин в безкоштовно . Просто дозвіл на вʼїзд в Мексику . Вони можуть запитати . Не знаю яка у вас віза . Якщо CUAET то ні . Але на всякий випадок перестрахуйтесь з цим дозволом.
-
Гарного відпочинку
-
Дякую
-
Я шукаю чудову дитину💕це була б чесна та надійна людина, з якою я міг би поділитися своїми думками та почуттями. Ну просто хочу, щоб ти був моїм компаньйоном онлайн у Telegram, з ким я можу поговорити, бо я щойно втратив дружину😭 😭 Минулого року в жахливій аварії, тож мені знадобиться хтось, хто б поговорив зі мною тут, щоб зберегти мою компанію, гроші ніколи не були моєю проблемою за все моє життя, якщо ти зможеш це зробити, я змушу тебе жити повним життям, вірю, я зможу подбайте про її потреби, рахунки, орендну плату та сплачуйте їй щотижневу допомогу, також візьміть свою картку 🥰😍. і немає надсилання зображень оголеного тіла, сексуального, секстингового або будь-якого сексуального характеру🚫❌
-
Доброго ранку! Тут є ті, хто нещодавно прилетів з дітьми в Канаду. Чи потрібна дитині (2 років) віза-вклейка в закордонному паспорті? Скільки часу зайняло, щоб отримати виплату?
-
In my shop u can buy: EU and UK Personal and Business Bank Accounts Revolut N26 Wise Bunq Vivid ICard Skrill Paytend Paysera Stripe Paypal Bet365 Amazon Ebay Netseller Skrill Monzo Monese CashPlus Bet365 🇩🇪Germany: 🏦 ING Bank 🏦 Targobank 🏦 Post Bank 🏦 Sparkasse Bank 🏦 DKB Bank 🏦 Commerz Bank 🏦 Deutsche Bank 🏦 Unicredit Bank 🏦 N26 🏦 VolksBank WhatsApp +48694021440
-
🚚 AGT Trucking School 💡 Получите CDL через 2–5 недель с AGT Trucking School! 📚 Опытные инструкторы, бывшие экзаменаторы DMV. 🛣 Реальный опыт вождения и подготовка к реальным ситуациям. 🗓 Удобное расписание, 2 локации: Woodland Hills и Ventura. 🌐 Обучение на английском, украинском, русском и испанском. 🔥 Скидка на обучение до конца января 2024 г. 🚀 Не упустите возможность - получите свой CDL быстро и профессионально! ☎️ 754-707-5355
-
💼 KR Empire, Inc - Ваш Путь к Успеху! 🌐 Регистрация и закрытие Корпораций (С, С) и ООО 🧑💼 Создание бизнеса без ССН 📃 Получение лицензий и разрешений 🚀 Открытие номеров MC и DOT 📞 Не упустите возможность улучшить свой бизнес! Обращайтесь для консультации. ☎️773-598-8733
-
❗️ До уваги батьків ❗️ Онлайн школа проводить набір на курс з англійської😍 Для дітей від 6-15 років та дорослих Що Вас очікує ⁉️: ❤️ Ознайомлення з нашим освітнім центром ❤️Підбір найкращого викладача ❤️Отримає максимум задоволення від навчання ❗️Кількість місць є обмежена❗️ Вже зацікавилися? Тоді пишіть слово "Англійська" в особисті повідомлення, і отримуйте БЕЗКОШТОВНЕ ПРОБНЕ у подарунок 🎁 Реєстрація вже відкрита☺️