Ukrainian Toronto
-
❗️ До уваги батьків ❗️ Онлайн школа проводить набір на курс з англійської😍 Для дітей від 6-15 років та дорослих Що Вас очікує ⁉️: ❤️ Ознайомлення з нашим освітнім центром ❤️Підбір найкращого викладача ❤️Отримає максимум задоволення від навчання ❗️Кількість місць є обмежена❗️ Вже зацікавилися? Тоді пишіть слово "Англійська" в особисті повідомлення, і отримуйте БЕЗКОШТОВНЕ ПРОБНЕ у подарунок 🎁 Реєстрація вже відкрита☺️
-
Привіт всім!!! Я перевіряю, чи хтось тут потребує повної чи неповної зайнятості, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення
-
Доброго дня, шановні українці! Хочу запитати у вас поради щодо бізнес візи у США🇺🇸. Можливо хтось знає. У березні у мене має бути конференція по роботі, але у мене немає візи. Якщо опиратись на дні очікування інтервʼю у Торонто, то чекати прийдеться дуже довго. Біля 770 днів. Скажіть, будь ласка, може хтось вже стикався з терміновим оформленням бізнес візи? Чи можна надати документ-запрошення від моєї компанії, що маю приймати участь у конференції? Це може пришвидшити процес? Дякую заздалегідь 🙏🏼
-
Компанія АРАРАТ запрошує досвідчених теслярів, для роботи з опалубкою та заливкою бетону. Телефон: +4167866483 Микита Не турбувати після 10 вечора.
-
С 8до18:00 пока работают 😄 думаю ночью бесполезно искать 🤣