Ukrainian Toronto
-
Подивіться на Torontovka.ca , Konopka.ca Там є безліч пропозицій
-
Я майстер макіяжу. Запрошую на новорічний макіяж зі знижкою. 45$ на всі види макіяжу. Встигніть записатись , щоб бути гарними на свята.🪄😊 Локація : станція метро Keele
-
ONLFH Corp, Housekeeping company, that is located in Mississauga, is looking for a company manager. Job description Maintaining a high standard of customer service according to company operating procedures Excellent managerial skills and the ability to lead, motivate, and communicate with staff members. Conducting regular employee evaluations to assess performance and provide feedback Reviewing the work performed by staff to ensure that it meets quality standards Looking for hotels, offices, residential building and/or other companies, offering our services and signing contracts Must possess a valid driver’s license; Minimum 1 year experience in hotel management or a similar role. Languages: English and Ukrainian Good work conditions Salary upon experience Please send your cv at: [email protected] or call at: +1 (416) 451-9350
-
Вітаю. Починаємо нове виробництво по готуванню вареників з різними начинками, голубців, різного виду тіста, заварних булочок і печиво по старовинних рецептах наших бабусь. Робимо все з органічних продуктів На совість і на якість . З переліком можете ознайомитися в прайс листі. Тіста 3 види 20 $ за коробочку( в ній ~1 кг + -) -Спартак -Карпати -Перлинка Печиво пісочне з грецьким горішком та шоколадом -6$ за коробочку( 250 г) Голубці можна цілий трей або по штучно( цілий трей буде дешевше) Вареники від 10 упаковок також ідуть по оптовій ціні. Заварні булочки -2 $за шт. З іншим асортиментом можете ознайомитися в прайс листі. І питайте про солодке. Прайс лист солодкого в розробці!!!! Можливо доставка або забирати прям з виробництва працюємо на виніс , відкривання магазину в процесі. Дуже дякую. +1-647-834-8742 Юліанна
-
Чи є тут любителі малювати? В Україні я викладала живопис, готувала дітей до вступу до вузів та робила виставки. Хочу продовжити свою творчу діяльність тут. 😊 Ціни: $80/4 уроки по 2 години. Матеріали включені. Вік: від 10 років Локація: Vaughan Працюю олією та акрилом Розклад: Субота на 11:00 Субота на 17:00 Неділя на 11:00 Вівторок на 17:00 Прикріплюю роботи студентів
-
Доброго вечора. Порекомендуйте будь ласка, потрібно страхівка на авто. Буду дуже вдячна.
-
Всем привет! Вылетела пломба, нужно срочно сделать зуб, чтобы не потерять его. Знаю что стоматология дорого в Канаде. Подскажите пожалуйста может кто то знает волонтеров стоматологов или стоматологов не по космической цене? Кто куда обращался с подобной проблемой? 🙏🙏🙏
-
Ми надаємо послуги з очищення повітроводів по всьому Торонто лише за $99. Електронна адреса: [email protected]
-
А опублікуйте будьласка пряме посилання на офіційну інформацію.
-
Доброго дня! Можливо хтось із вас знає та може допомогти знайти роботу волонтером у бухгалтерії або помічиком бухгалтера. Англійська поки 4-5 рівень, в Україні досвід бухгалтером та економістом 18 років. Швидко навчаюсь та без проблем працюю в умовах багатозадачності! Буду щиро вдячна!