Ukrainian Toronto
-
Вітаю. Починаємо нове виробництво по готуванню вареників з різними начинками, голубців, різного виду тіста, заварних булочок і печиво по старовинних рецептах наших бабусь. Робимо все з органічних продуктів На совість і на якість . З переліком можете ознайомитися в прайс листі. Тіста 3 види 20 $ за коробочку( в ній ~1 кг + -) -Спартак -Карпати -Перлинка Печиво пісочне з грецьким горішком та шоколадом -6$ за коробочку( 250 г) Голубці можна цілий трей або по штучно( цілий трей буде дешевше) Вареники від 10 упаковок також ідуть по оптовій ціні. Заварні булочки -2 $за шт. З іншим асортиментом можете ознайомитися в прайс листі. І питайте про солодке. Прайс лист солодкого в розробці!!!! Можливо доставка або забирати прям з виробництва працюємо на виніс , відкривання магазину в процесі. Дуже дякую. +1-647-834-8742 Юліанна
-
Чи є тут любителі малювати? В Україні я викладала живопис, готувала дітей до вступу до вузів та робила виставки. Хочу продовжити свою творчу діяльність тут. 😊 Ціни: $80/4 уроки по 2 години. Матеріали включені. Вік: від 10 років Локація: Vaughan Працюю олією та акрилом Розклад: Субота на 11:00 Субота на 17:00 Неділя на 11:00 Вівторок на 17:00 Прикріплюю роботи студентів
-
Доброго вечора. Порекомендуйте будь ласка, потрібно страхівка на авто. Буду дуже вдячна.
-
Всем привет! Вылетела пломба, нужно срочно сделать зуб, чтобы не потерять его. Знаю что стоматология дорого в Канаде. Подскажите пожалуйста может кто то знает волонтеров стоматологов или стоматологов не по космической цене? Кто куда обращался с подобной проблемой? 🙏🙏🙏
-
Ми надаємо послуги з очищення повітроводів по всьому Торонто лише за $99. Електронна адреса: [email protected]
-
А опублікуйте будьласка пряме посилання на офіційну інформацію.
-
Доброго дня! Можливо хтось із вас знає та може допомогти знайти роботу волонтером у бухгалтерії або помічиком бухгалтера. Англійська поки 4-5 рівень, в Україні досвід бухгалтером та економістом 18 років. Швидко навчаюсь та без проблем працюю в умовах багатозадачності! Буду щиро вдячна!
-
Різдвяні подарунки для клієнтів 🎄🤶