Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Перміт потрібно отримувати у першому аеропорту після прибуття, у вашому випадку це Торонто.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5266577104T Offline
    t5266577104T Offline
    Ihor K
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t940976998T Offline
    t940976998T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, з 1 лютого є одна кімната повністю умебльована в Місісазі, якщо актуально пишіть в приват будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    . .
    wrote on last edited by
    Я в Монреаль прилетел, и спустя два ✌️ часа в аэропорту полетел в Торонто и там получил! В аэропорту который находится в даун тауне нс острове.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6949254674T Offline
    t6949254674T Offline
    Ангеліна 🫀 Сопрович
    wrote on last edited by
    Дівчатка, всіх з 2024, сподіваюсь відійшли від свят) Хотіла повідомити, що я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: • Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) • Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори • Мезококтейлі, біoревіталізанти • Ліпoлітики, пілінги • Мeдикамeнти • Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне (хiтc, тepeа, нео) та девайси також можна) Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Місця вистачить всім) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5061806660T Offline
    t5061806660T Offline
    Ірина
    wrote on last edited by
    Вітаю! Бажаєте підвищити рівень англійської? Кваліфікований викладач запрошує на навчання. Ознайомчий урок в подарунок.🎁 Деталі в приват.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5137575935T Offline
    t5137575935T Offline
    Anatolii
    wrote on last edited by
    Дайте контакт
    1 Reply Last reply
    0
  • t5137575935T Offline
    t5137575935T Offline
    Anatolii
    wrote on last edited by
    Добрый день , подскажите кто пишет хороший резюме ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t605694038T Offline
    t605694038T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Мне нужно эвро, поменяю канадские доллары на эвро. 4к кто хочет поменяться пишите.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6542726539T Offline
    t6542726539T Offline
    Ангеліна 🫀 Сопрович
    wrote on last edited by
    Дівчатка, всіх з 2024, сподіваюсь відійшли від свят) Хотіла повідомити, що я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: • Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) • Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори • Мезококтейлі, біoревіталізанти • Ліпoлітики, пілінги • Мeдикамeнти • Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне (хiтc, тepeа, нео) та девайси також можна) Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Місця вистачить всім) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1828735820T Offline
    t1828735820T Offline
    Ann Lendiel
    wrote on last edited by
    Хто може підказати чи є в Торонто наші ветеринари,потрібно стерилізувати кішку. Буду дуже вдячна 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t6869937267T Offline
    t6869937267T Offline
    Светлана
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня! Якщо Ви в пошуках репетитора з математики, української мови, підготовки до школи та НМТ - пишіть в особисті повідомлення. Пробний урок - безкоштовний!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6200399315T Offline
    t6200399315T Offline
    English Dojo
    wrote on last edited by
    Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
    1 Reply Last reply
    0
  • t464172844T Offline
    t464172844T Offline
    Olya
    wrote on last edited by
    Привіт👋 А давай збільшимо продажі у твоєму бізнесі❓ Мене звати Оля. Я SMM-спеціаліст. Маю досвід ведення проєктів ресторанного та квіткового бізнесу. Як виглядає співпраця зі мною? Все просто 🙌 Я веду твою робочу сторінку, створюю візуал та маркетингову стратегію, запускаю рекламу, а ти радієш збільшенню замовлень та новим клієнтам🥰 То що❓Попрацюємо❓ Мова ведення сторінок: англійська/українська Для деталей пишіть у приватні повідомлення. Радо розгляну будь-яку нішу🔥
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Raw4
    wrote on last edited by
    Кто подскажет. Может повлиять на PR открытие частного предпринимателя и открыв бизнес акаунт, если работаешь официально
    1 Reply Last reply
    0
  • t6598542439T Offline
    t6598542439T Offline
    Кіра Савченко
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня!🙋‍♀️ Якщо Ви в пошуках репетитора з англійської, німецької мови - пишіть в особисті повідомлення.👩‍💻 Пробний урок - безкоштовний!💌
    1 Reply Last reply
    0
  • t5917004761T Offline
    t5917004761T Offline
    Online_Trainer
    wrote on last edited by
    Привіт всім 😎💪 (Фото одного з моїх клієнтів, підтвердження кожного з моїх результатів є у відео і нашій роботі - бо часто кажуть, що різні люди 😉) Треную в онлайн форматі як у  Залі так і в домашніх умовах. Допоможу тобі створити тіло твоєї мрії Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! -  Denkach28 Inst  -  online_fitnessd
    1 Reply Last reply
    0
  • t6343448970T Offline
    t6343448970T Offline
    Діана Борденюк
    wrote on last edited by
    Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни, кому потрібнo: Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) Сигapeти - (будь яка мaрка) Elf Bаr - (5000-9000 тяг) Лiки Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Доброго вечора,можливо хто знає де в Оптиці , можна знайти майстра який лінзи вставляє ,Україно мовного чи російською мовою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    DIMA
    wrote on last edited by
    ✴️Всім привіт!) Торонто. Шукаю роботу в сфері обслуговування. Живу в центрі міста. В кого є знайомі або друзі які шукають офіціанта, або кухаря. Буду вдячний якщо проінформуєте в Діректі. Дякую 🙏🏻✴️
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags