Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    Доброго вечора спільнота.Хто може підказати страхову компанію для автомобіля в Торонто.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5266577104T Offline
    t5266577104T Offline
    Ihor K
    wrote on last edited by
    Мені найдешевше обійшлась TD
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nikolas Ze Greatest
    wrote on last edited by
    Здаю кімнату в бейсменті для працюючого чоловіка без шкідливих звичок. Район Dixie & QEW. Без парковки. Ціна $800. За деталями пишіть в приват.
    1 Reply Last reply
    0
  • t920004339T Offline
    t920004339T Offline
    Бодя
    wrote on last edited by
    Їзджу авто щодня о 9:00 Якщо хтось добирається на роботу з North York Bathers до Місісага, Дандас, пишіт в приват
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liliia
    wrote on last edited by
    Торонто і ГТА. Якщо ви купили машину в Finance , а зараз плануєте виїхати з Канади та не повертатися,і у вас виникла проблема що робити з машиною? Ми викупимо її у Вас по хорошій ціні💰По всіх питаннях, та уточнення інформації пишіть у приват😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t5188922495T Offline
    t5188922495T Offline
    Artemio
    wrote on last edited by
    Здам ранкову від 1 до 15 машин янг та фінч.
    1 Reply Last reply
    0
  • t920004339T Offline
    t920004339T Offline
    Бодя
    wrote on last edited by
    Всім привіт, можливо комусь потрібно Safety для авто або Страхівку за хорошою ціною пишіть в приват
    1 Reply Last reply
    0
  • t6424251027T Offline
    t6424251027T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Мій син Іван залишився без ніг та рук. Просимо допомоги у небайдужих. Мій син був мобілізований, його відправили захищати Україну. Вже через пів року він отримав  поранення. Куля увійшла в груди з лівого боку. Через півтора місяця після лікування у Дніпрі його відправили в  Бахмут. 16 грудня під час виведення колони військової техніки з Мар'їнки почався обстріл. Снарядом Івану відірвало руку. Він чудом залишився живим . Іван практично нічого не пам'ятає. Він не виходив на зв'язок,я не знаходила місце у себе,ніхто не відповів. 24 Грудня коли я дзвонила нарешті його  побратими підняли слухавку.   Незабаром Івану зробили операцію він в тяжкому стані перебуває в Дніпрі. Івану потрібна допомога. Він переніс кілька операцій але на цьому не кінець. Тому я як мати  прошу Вашої допомоги. Навіть кілька гривень важливий вклад в лікування Івана. Безмежно буду вдячна всім. 5375-5248-0021-0341 Сподіваємося на Вашу Підтримку!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoria
    wrote on last edited by
    Це мабуть більше в чатах Кракова треба шукати хто летить.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1382196479T Offline
    t1382196479T Offline
    Vladlen
    wrote on last edited by
    Це походу спам( Щось вони зачастішали з таким спамом... і Українською мовою...
    1 Reply Last reply
    0
  • t6869937267T Offline
    t6869937267T Offline
    Светлана
    wrote on last edited by
    Вітаю! Якщо Ви в пошуках репетитора з математики, української мови, підготовки до школи та НМТ - пишіть в особисті повідомлення. Пробний урок - безкоштовний!
    1 Reply Last reply
    0
  • t398672294T Offline
    t398672294T Offline
    Sofiia Kuts
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Мене звати Софія, я HR manager компанії Joblio Маємо вакансію Sales Account Executive Ability to speak, read and write English Guelph, ON Якщо маєте досвід та знання мови (обовʼязково!), пишіть в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    LEX
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть будь ласка чи можна зараз все оформити в аеропорту Торонто по прильоту. Ворк, сін і відкрити рахунок і чи гадають готель хоч на пару днів? Ми в лютому прилітає о з маленькою дитиною в будні день в 3 години дня.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6403570811T Offline
    t6403570811T Offline
    Віолетта 💉 Коропецька
    wrote on last edited by
    Дівчатка, всіх з 2024, сподіваюсь відійшли від свят) Хотіла повідомити, що я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: • Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) • Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори • Мезококтейлі, біoревіталізанти • Ліпoлітики, пілінги • Мeдикамeнти • Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне (хiтc, тepeа, нео) та девайси також можна) Процедури також роблю) Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Місця вистачить всім) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natali Kropa
    wrote on last edited by
    Також цікавить
    1 Reply Last reply
    0
  • t6903407979T Offline
    t6903407979T Offline
    Віра Миколаївна
    wrote on last edited by
    Мій син Іван залишився без ніг та рук. Просимо допомоги у небайдужих. Мій син був мобілізований, його відправили захищати Україну. Вже через пів року він отримав  поранення. Куля увійшла в груди з лівого боку. Через півтора місяця після лікування у Дніпрі його відправили в  Бахмут. 16 грудня під час виведення колони військової техніки з Мар'їнки почався обстріл. Снарядом Івану відірвало руку. Він чудом залишився живим . Іван практично нічого не пам'ятає. Він не виходив на зв'язок,я не знаходила місце у себе,ніхто не відповів. 24 Грудня коли я дзвонила нарешті його  побратими підняли слухавку.   Незабаром Івану зробили операцію він в тяжкому стані перебуває в Дніпрі. Івану потрібна допомога. Він переніс кілька операцій але на цьому не кінець. Тому я як мати  прошу Вашої допомоги. Навіть кілька гривень важливий вклад в лікування Івана. Безмежно буду вдячна всім. картка . Zinko Ivan 5375-5248-0021-0341 Номер. 098-794-6392 Сподіваємося на Вашу Підтримку!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6903407979T Offline
    t6903407979T Offline
    Віра Миколаївна
    wrote on last edited by
    Мій син Іван залишився без ніг та рук. Просимо допомоги у небайдужих. Мій син був мобілізований, його відправили захищати Україну. Вже через пів року він отримав  поранення. Куля увійшла в груди з лівого боку. Через півтора місяця після лікування у Дніпрі його відправили в  Бахмут. 16 грудня під час виведення колони військової техніки з Мар'їнки почався обстріл. Снарядом Івану відірвало руку. Він чудом залишився живим . Іван практично нічого не пам'ятає. Він не виходив на зв'язок,я не знаходила місце у себе,ніхто не відповів. 24 Грудня коли я дзвонила нарешті його  побратими підняли слухавку.   Незабаром Івану зробили операцію він в тяжкому стані перебуває в Дніпрі. Івану потрібна допомога. Він переніс кілька операцій але на цьому не кінець. Тому я як мати  прошу Вашої допомоги. Навіть кілька гривень важливий вклад в лікування Івана. Безмежно буду вдячна всім. картка . Zinko Ivan 5375-5248-0021-0341 Номер. 098-794-6392 Сподіваємося на Вашу Підтримку!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5061806660T Offline
    t5061806660T Offline
    Ірина
    wrote on last edited by
    Вітаю! Викладач англійської мови запрошує на навчання. Індивідуальний підхід, нові методи.📚 Ознайомчий урок в подарунок.🎁 Деталі в приват.
    1 Reply Last reply
    0
  • t671903383T Offline
    t671903383T Offline
    Каринка
    wrote on last edited by
    Где купить коврик для суши?
    1 Reply Last reply
    0
  • t671903383T Offline
    t671903383T Offline
    Каринка