Ukrainian Toronto
-
Вітаю newcomers!🇺🇦 Я продаю свою першу машину в Канаді. Вона була у нас 6 місяців. Дозволила знайти і вийти на роботу (бо це було обовʼязкова умова їздити на будівельні майданчики) Надійний крутий джип. Nissan Pathfinder 2009 Подивитись, проїхатись можна в Місісага. Працює чисто, постійно; велика, динамічна, надійна Повністю дам супровід по оформленню, реєстрації, добре недороге страхування. Для це вирішення питання переміщення за 1 день. Дам посилання на Маркет place Facebook з фото та описом
-
Оформлення закордонного паспорту в українському консульстві. Підкажіть, будь ласка. не побачив цієї інформації на їхньому сайті - оплата відбувається на місці чи я маю заздалегідь десь оплатити? чи можна оплатити карткою? які документи принести із собою? знаю, що треба принести із собою паспорт (внутрішнній та закордонний), ІПН, ворк перміт канадський та їхні копії плюс хочуть підтвердження адреси - достатьно показати своє водійське посвідчення із адресою, чи вони хочуть ще й договір оренди? може ще щось треба із собою? Дякую
-
Доброго дня, кому потрібен додатковий заробіток, потірбно пройти реєстрацію на сайті. Пишіть в особисті повідомлення
-
Скаргу надіслано
-
Скаргу надіслано
-
Скаргу надіслано
-
Може хтось тут користувався послугами рієлтора (Міссісауга) і задоволений, і хоче поділитися контактами? Буду вдячна!
-
🛒 You can buy verified crypto exchange accounts at my shop 🏦 Abu Dhabi Commercial 🏦 Raiffeisen Zentralbank 🏦 Bank of Singapore 🏦 Bank of the West 🏦 JP Morgan Chase 🏦 Bank of America 🏦 BNP Paribas 🏦 Wells Fargo 🏦 Apple Card 🏦 Santander 🏦 Millenium 🏦 Sparkasse WhatsApp +34631692459
-
Здається кімната за адресою 169 Fort York Blvd , будинок новий: спортивна зала, сауна, ігрова, кінотеатр і банкетна зала безкоштовно. Вас вписують в договір на рік. Кімната з вмонтованою великою шафою, без вікна, ціна 1000$ плюс комунальні діляться на три людині. Писати або дзвонити з приводу кімнати на номер: +1 437 998 7626
-
Все привет люди не ведитесь на WortexGroup ,это обман и скам , заплатил сам 200$ 2,5 месяца назад что бы помогли найти роботу , не нашли и тупо морозяться , если кому не сложно раскинете этот пост , Они якобы помогают найти роботу в Канаде но это СКАМ