Ukrainian Toronto
-
Друзі, уточнюю про ЗП для вас. Я розумію, що вам багатьом терміново потрібна робота, але серце болить, коли на українцях намагаються "зекономити". Раджу уточнювати мінімальну ЗП та пам'ятати, що з неї вираховують іще податки, або ви повинні будете їх самі сплатити. Будь-ласка, будьте уважні та обережні. Не хочеться, щоб вас експлотували за нечесну платню. Ділюся посиланням на офіційні мінімальні зарплати на годину по провінціях Канади
-
I hope so, cause $33,600 per year ($700 a week) seems unfairly low for a full-time job salary.
-
Is it a part-time job though?
-
Всім привіт, хто має бажання познайомитися, поспілкуватися, поділитися своїми враженнями про Канаду, і т д,то го в лічку, посікрєтнічяємо 🤭
-
Всім привіт! Мене звуть Яна, я перукар Зараз працюю вдома та можу прийняти за наступними послугами : 💈 Стрижка чоловіча та стрижка бороди ✂️ Стрижка жіноча 💎 Зачіски вечірні та весільні 🏡 Знаходжусь я в Etobicoke, близько Queensway 📞 437-499-0145 📲 instagram.com/hair_stylist_yana?igshid=YmMyMTA2M2Y= Моя робоча сторінка в інстаграм ⬆️ Буду рада бачити кожного 🥰
-
Підкажіть будь ласка, чи у Річмонд Хілл є українська громада?
-
#Etobicoke #manicure #майстерманікюру Я Таня , сертифікований майстер манікюру 💅 Запрошую вас стати моїм клієнтом. З цієї нагоди дарую знижечку - 10% до 30.12.2022✨️ Плюс BONUS знижку 15% на наступну процедуру. Якщо за Вашою рекомендацією прийде ваша подруга, мама або сестра. Для отримання приємного бонусу напиши мені "BONUS FOR ME" , та вказуєте хто вас запросив. Стерильний інструмент 🫧 Одноразові розхідники 💎 Безпечні матеріали преміум якості українського виробника 🔝 Працюю вдома🏡 instagram.com/aesthetic_nails_toronto?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍 136 Dixon Rd Etobicoke ON M9P 2L6 ☎️ +16472200625 Буду рада нашому знайомству♥️
-
Доброго дня. Мене цікавить ваша пропозиція. Де можна глянути на авто та ціну?
-
Красуні,привіт🇺🇦👋🏻,запрошую вас на брівки та війки 😍🥰 📍Моделювання брів - 20 CAN$❤️ (корекція+ фарбування) 📍Ламінування брів - 40 CAN$❤️ (Ламінування+корекція+фарбування ) 📍Ламінування вій - 50 CAN$❤️ (Ламінування вій+фарбування) 📍Комбо 80CAN$🔥 💌Війки та брівки 💌Lami➕покраска➕корекція ➕ботокс 🚨Важливе нагадування 🚨 До Новорого року залишилося всього 10 днів 🤩. Залишилося ще декілька годинок перед Новим Роком 🎊 📌Etobicoke,ON 📌 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
-
Шукаю роботу стройка есть авто
-
Шукаю роботу з проживанням по догляду за пристарілими або няні. Розмовляю англійською. Приватно або агенцію. Порадьте сайти, де шукати. Дякую
-
Ми надаємо послуги з очищення повітроводів по всьому Торонто лише за $99 . Електронна адреса: [email protected]
-
Вітаннячка всім!!! ❄️❄️❄️ Я перукар з Києва з досвідом більше 20 років.Нині мешкаю у Місісазі, тож радо пропоную свої передноворічні перукарські послуги ✨ 🎄🎄🎄 ❄️стрижка(чоловіча,жіноча,дитяча) 30-50$ ❄️фарбування волосся (один колір)50-100$ ❄️складні техніки фарбування(аертач,шатуш,балаяж,омбре,айстінт) від 200$ ❄️нарощування волосся (кератинкапсули,полімери,трес)від 300$ ❄️холодний ботокс від 150$ 🎄🎄🎄 Акція до кінця грудня (холодний ботокс 150$+ стрижка 🎁) ☎️+1(437)220-3176 Яна 📍Cawthra&Dundas Мій інстаграм: instagram.com/lien.a.r.t.studio?igshid=NmNmNjAwNzg=
-
Дівчата , 25 та 26 грудня ми їдемо в канадський Лас Вегас в Ніагару в місто на озері ,і на водоспади ,там світове шоу є та салют ,о 18,19 та 20:00 салют Виїзджаємо о 12 годині повертаємося о 22:00 . Є 2 місця на 25 та 4 місця на 26 грудня..якщо хтось хоче звонить 416 318 4139 , 70 долларів з людини, дитина до 12 років 50
-
Мій знайомий до війни продавав проектори для мобільних телефонів, щоб можна було дивитись фільм «на стіні». Так ось бізнес йшов не надто успішно. А як почалась війна, стрімко пішов в гору, бо люди стали розгрібати, щоб дивитись в казармах, у сховищах, підвалах і тд. Ніхто не передбачав, що це буде настільки актуально😂
-
Та-даааам, повідомлення видалено моментально. От же ж дістали вже
-
Хай Бог милує, вже не Софія 😄 довбані шахраї, ви гірші за ворога