Ukrainian Toronto
-
❗️ПОТРІБНІ МОДЕЛІ НА НАРОЩУВАННЯ НІГТІВ ❗️ 📌в навчальний центр БЕЗКОШТОВНО Тільки преміум матеріали 💪🏻 Стерильні інструменти✂️ Зайнятість 4 години 🟥23.01 в 10:30🟥 📍Адреса: 1437 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 1L3
-
Доброго вечора. Шукаю репетитора для підготовки з IELTS.
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
С 1 февраля сдается меблированная комната рядом с метро Duffering, даунтаун Оплата только первый месяц, без кредитной истории. За большей информацией и фото - в личные сообщения
-
Привіт, мене звать Алена Климчук у мене є маленька донька Єва в неї виявили пухлину головного мозгу розміром 3,5. І тоді у мене рухнув світ але я повинна зібратися і врятувати її життя. Я збираю кошти на операцію тому що я не спроможна зібрати таку суму сама. Я вірю світ не без добрих людей, тому заздалегідь я кажу ДЯКУЮ кожному хто допоможе чи коштами чи репостом або молотвою. Операція коштує від 2 до 4 тисяч євро ,її вже призначили через місяць,тому в мене є місяць щоб зібрати кошти.Це лише операція,я не знаю скільки буде коштувати реабілітація . Хто має бажання та змогу допомогти врятувати малесеньке життя ДЯКУЮ Вам. Реквізити. 535516116870--0573 Paypal
-
Привіт,шукаю для підробітка відповідального кур'єра по Торонто . Кого цікавить пишіть в приват
-
Ахах класна ціна Самі катайтесь
-
Скаргу надіслано