Ukrainian Toronto
-
Всім привіт . Я працюю в дилершипі . У нас великий вибір 200+ автомобілів 🚘 Хто шукає собі авто пишіть в приват надам консультацію .Можливий кредит для новоприбулих . Торонто і GTA
-
Cuaes пишіть туди, а взагалі тут немає нічого безкоштовно, шукайте роботу любу і то вже, я летіла вже маючи джоб оффер і то не легко.
-
Всім привіт!! Шукаю відповідальну дівчину або жінку на приберання в місті Торонто і Етобіко, заробітна плата 20$ на годину за деталями пишіть в приватні повідомлення.
-
Скаргу надіслано
-
Всім привіт 🖐️ Якщо є якісь питання по ремонту та обслуговуванню електричних систем автомобіля любої складності можу допомогти Компʼютерна діагностика Програмування Діагностика всіх систем Кодування Адаптація Виготовлення ключів Заміна комплектуючих Встановлення автозвуку,камер заднього огляду,відеореєстратора(без видимих проводів) Stage1,Stage2 Ремонт систем TPMS Загалом якщо щось світиться на приборці звертайтесь😉 4377766127 або в пп Також можливі механічні та кузовні роботи
-
Scotiabank. 1000 долларов в начале, с работой подняли до 3х. Спустя какое-то время предложили еще поднять, но мне пока не нужно
-
Не пользовался, поэтому не знаю Еще TD давно пользовался, но мне не открыли кредитку там. Попросили 500$ на secure deposit положить, а то «кто меня знает». Я отказался и закрыл там счет, перешел в Scotia
-
Мб 2-5
-
Честно, не помню сколько баксив в мисяць
-
Там после года пользования надо будет платить за аккаунт
-
Неправда лол