Ukrainian Toronto
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Спасибі
-
Щонеділі о 13:30 3434 Cawthra Rd, Mississauga, ON L5A 2X7
-
Шукаю на підселення охайного та адекватного хлопця без шкідливих звичок Район Upper Beaches Toronto 5хв від Main subway station 5хв від супермаркету Біля будинку їздить: автобус, трамвай а також в 10хв ходьби поїзд 3хв від будинку є food bank На даху будинку знаходиться тераса із грилем та чудовим виглядом на downtown Кімната із окремим туалетом, є ліжко і матрас. Здається із початку лютого Ціна 1300$ (в цю суму входить комунальні послуги та інтернет) На всі питання відповім в особисті повідомлення.
-
Продаж Ціна 350,нове,damage box
-
Привіт усім! Якщо ви замовляєте uber, з вас стягнуть високу плату, але я можу підвезти вас за розумною ціною, просто напишіть мені, куди ви хочете поїхати? Коли ? Скільки людей . Я розрахую вартість проїзду, буду надто розсудливим і постараюся бути готовим до вашої пропозиції, просто повідомте мені, чи потрібна вам якась поїздка. Економте свої гроші, незважаючи на те, що ви користуєтеся uber
-
Написала вам в личку
-
Всем привет! Меня зовут Ника, я смм-специалист 🪄 Работаю с рынком Украины, Европы и ОАЭ более полугода 🌍 За это время я познакомилась с разными нишами, такими как инъекционная косметология, массаж, ногтевой сервис, аренда недвижимости, венчурные инвестиции и ресторанный бизнес 🚀 Если вы в поисках клиентов, смело пишите мне и мы детально обсудим пути решения вашего запроса 💌
-
З 1 лютого здається мебльована кімната в квартирі. 11й поверх на Bathurst&Steeles. Спільна ванна кімната. Тільки для порядної, охайної, спокійної людини. $1250. Питання в особисті повідомлення
-
Тим паче,ще такса і всі 500
-
С 1 февраля сдаеться комната в трехкомнатной квартире на длительный срок, можно для новоприбывших без документов и кредитных историй. Недалеко остановки автобуса ,парк и магазины Без паркинга Фото и подробности скину в личку Оплата 1000CAD в стоимость входит оплата коммунальных и интернет. Звонить можно в любое время по телефону 4372159328 Наталия.