Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t674140701T Offline
    t674140701T Offline
    A.S.
    wrote on last edited by
    Продаємо дуже смачне САЛО , за рецептом української ресторану Гоголь 🥩🥓 1 кг - 25 💲 Заказ в личку 📲
    1 Reply Last reply
    0
  • t439909805T Offline
    t439909805T Offline
    stefacountryboy
    wrote on last edited by
    Продаж Ціна 350,нове,damage box
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K K
    wrote on last edited by
    я таке бачив в хом дипо за 450
    1 Reply Last reply
    0
  • t5078889710T Offline
    t5078889710T Offline
    Dannl
    wrote on last edited by
    Привіт усім! Якщо ви замовляєте uber, з вас стягнуть високу плату, але я можу підвезти вас за розумною ціною, просто напишіть мені, куди ви хочете поїхати? Коли ? Скільки людей . Я розрахую вартість проїзду, буду надто розсудливим і постараюся бути готовим до вашої пропозиції, просто повідомте мені, чи потрібна вам якась поїздка. Економте свої гроші, незважаючи на те, що ви користуєтеся uber
    1 Reply Last reply
    0
  • t5061806660T Offline
    t5061806660T Offline
    Ірина
    wrote on last edited by
    Вітаю! Викладач англійської мови запрошує на навчання. Індивідуальний підхід, нові методи.📚 Ознайомчий урок в подарунок.🎁 Деталі в приват.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5399699137T Offline
    t5399699137T Offline
    Nataliia Klevak😊
    wrote on last edited by
    Написала вам в личку
    1 Reply Last reply
    0
  • t6756408249T Offline
    t6756408249T Offline
    Вероніка
    wrote on last edited by
    Всем привет! Меня зовут Ника, я смм-специалист 🪄 Работаю с рынком Украины, Европы и ОАЭ более полугода 🌍 За это время я познакомилась с разными нишами, такими как инъекционная косметология, массаж, ногтевой сервис, аренда недвижимости, венчурные инвестиции и ресторанный бизнес 🚀 Если вы в поисках клиентов, смело пишите мне и мы детально обсудим пути решения вашего запроса 💌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ксю
    wrote on last edited by
    Слава Україні   💙💛 Дозвольте вам  порекомендувати  телеграм канал з музикою🙈 Тут найкращі українські та зарубіжні новинки й хіти Приємного прослуховування ♡ В іншому випадку перепрошую за те що потурбувала❗ UA_TREC
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    мария
    wrote on last edited by
    Вітаю💓💓можливо хтось може підказати якою поштовою службою краще буде доставляти речі з Торонто до Європи? Заздалегідь дякую!!))
    1 Reply Last reply
    0
  • t651192834T Offline
    t651192834T Offline
    𝘔𝘢𝘳𝘺 🪄
    wrote on last edited by
    Привіт! Продаю домики для котів/малих собак ціна 45$ (є кольори) рюкзачки 25$ (є розміри )і крила для дитинки або вашого хвостика 30$ , пишіть кому цікаво ✨
    1 Reply Last reply
    0
  • t420547919T Offline
    t420547919T Offline
    Iovych Psychologist
    wrote on last edited by
    З 1 лютого здається мебльована кімната в квартирі. 11й поверх на Bathurst&Steeles. Спільна ванна кімната. Тільки для порядної, охайної, спокійної людини. $1250. Питання в особисті повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t267754304T Offline
    t267754304T Offline
    🇺🇸
    wrote on last edited by
    Здравствуйте. Посоветуйте пожалуйста хорошего грумера для собак . Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t439909805T Offline
    t439909805T Offline
    stefacountryboy
    wrote on last edited by
    Тим паче,ще такса і всі 500
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Н В
    wrote on last edited by
    С 1 февраля сдаеться комната в трехкомнатной квартире на длительный срок, можно для новоприбывших без документов и кредитных историй. Недалеко остановки автобуса ,парк и магазины Без паркинга Фото и подробности скину в личку Оплата 1000CAD в стоимость входит оплата коммунальных и интернет. Звонить можно в любое время по телефону 4372159328 Наталия.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6967514114T Offline
    t6967514114T Offline
    Maksim Kovalenko
    wrote on last edited by
    📌🇨🇦Отримайте ідеальне резюме за для успішного працевлаштування в Канаді - країні, де резюме має вирішальну роль!🇨🇦📌   ❓Ви мрієте розпочати карʼєру в Канаді❓ Ми будемо раді допомогти Вам в цьому ❗️Резюме - це Ваше перше враження на потенційних роботодавців , і воно має бути ідеальним ✅   🖊Наші послуги зі створення резюме:   🛑Індивідуальний підхід : ми враховуємо Вашу унікальну карʼєрну історію, підкреслимо усі ваші навики і досвід для того, щоб роботодавець зацікавився саме Вашим резюме .   🛑Професійні копірайтери: Наші досвідчені спеціалісти знають , як створити резюме , яке напишуть за усіма правилами та нормами для Канадських компаній . Та адаптують під місцеві стандарти.   🛑Адаптація під місцеві стандарти : Наша команда знає усі деталі на які звертають работодавці в резюме- від розміру шрифта до правильного хронологічного порядку минулого досвіду в роботі.   🛑Ваші навички важливі :Ми підкреслимо усі ваші основі досягнення і навички та обов’язково розглянем яких навичок набули на минулих місцях роботи , щоб зробити Вас та Ваше резюме привабливішим для роботодавця.   ‼️‼️Давайте разом зробимо перший крок за для вашої успішної співбесіди та чудової карʼєри в Канаді . Ми чекаємо на Вас в особисті повідомлення в Телеграм і вже готові приступити до складання Вашого резюме яке допоможе знайти першу роботу в Канаді‼️‼️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віта Вахівська
    wrote on last edited by
    Групові заняття (3 учні) для дорослих з АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ на рівень А1 , графік Ср. Пн. 21:00
    1 Reply Last reply
    0
  • t341897106T Offline
    t341897106T Offline
    Yuliia Shvets
    wrote on last edited by
    Репетитор английского языка. Здравствуйте! Меня зовут Юлия. Я преподаватель английского языка предлагаю Уроки английского для детей и взрослых. Уроки проходят online вторая половина дня 🎓
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleksandr Ihorevich
    wrote on last edited by
    Добрий день. Підскажить будь ласка, чи отримав хтось ворк перміт з візою візітор одразу в перший день? Чи з ціею візою відправляють на онлайн реестрацію?(ця віза була отримана по програмі куает. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2040260183T Offline
    t2040260183T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Так. Вся сім‘я отримала в аеропорті Пірсона. Прилетіли у кінці грудня
    1 Reply Last reply
    0
  • t572223989T Offline
    t572223989T Offline
    Vasya
    wrote on last edited by
    Здається 1 кімната в 2-х поверховому будинку , велика кухня та вітальна Район Tomken & Burnhamthorpe Rd . Mississauga.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags