Ukrainian Toronto
-
Езжайте, только позакрывайте карты и прочее
-
Ничего не нужно
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, отримавши SIN, чи стає людина автоматично податковим резидентом Канади? В мене така ситуація: приїхала в Канаду 2 січня, з великої Британії, отримала фінансову допомогу, шукаю зараз роботу тут, але мені запропонували хорошу роботу в Ліверпулі і я думаю повернутися. Чи маю я тепер якось повернути фін допомогу Канаді ? Як відмовитися від захисту тут ? Або чи маю я сдавати податкові декларації в Канаді до кінця дії сіну і вказувати там свою британську роботу і дохід ? Дякую
-
Подорож до ніагарського водоспаду кожної суботи та неділі виїзд торонто та округ .деталі за номером телефону.437 553 5778
-
А що робити з податковим резедентством ? Чи за місяць і без доходу, я ще не встигла ним стати ? Просто раптом захочу повернутися коли небудь, не хотілося б мати погані хвости
-
Не из страны её закрыть будет сложно, а за ней потом платить
-
Микола, ви супер Врятували мене від нападу у панічної атаки Дуже вам дякую 🦋
-
но лучше, конечно, с бухгалтером ещё поощаться от греха подальше)
-
right
-
Мається на увазі, що навіть якщо я маю сін, але проживаю в Британії і отримую там більше 30к , то декларацію подавати і платити податок в Канаді не потрібно, так ?
-
пмж
-
Що таке пр? ☺️
-
без ПР
-
плюс, вы не резидент
-
тут не как в США, платить из-за границы не нужно налоги
-
до 30к дохода в год налогов нет
-
Не за что)
-
Никак. Свидетельство только одно может быть. Или можете ехать в Украину и через загс менять на украинское, но тогда канадское будет изъято
-
Друзi як зробити украiнське свiдотство про народження дитинi, що народилася у Канадi
-
Дякую ! та може хтось робив я знаю що дитина сама далi визначаэться стосовно гражданства у 18 рокiв
30 Jan 2023, 02:57
16366/22024
7 days ago