Ukrainian Toronto
-
Шукаю моделей на манікюр з покриттям( новорічний дизайн, френч) Оплата тільки за матеріали
-
Привіт 🇺🇦 Я Таня , сертифікований майстер манікюру 💅 Запрошую вас стати моїм клієнтом. З цієї нагоди дарую знижечку - 10% до 30.12.2022✨️ Плюс BONUS 15% якщо за вашою рекомендацією прийде два клієнта🤍 Для отримання приємного бонусу напиши мені "BONUS FOR ME" , та вказуєте хто вас запросив. Стерильний інструмент 🫧 Одноразові розхідники 💎 Працюю вдома🏡 Моя сторіночка instagram.com/aesthetic_nails_toronto?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍 136 Dixon Rd Etobicoke ON M9P 2L6 📲 +16472200625 Буду рада нашому знайомству♥️ #майстерманікюру #Етобіко #манікюр
-
Гарного дня 🌸 Хочу прорекламувати свій улюблений Гречаний Чай ❤🫖 Чай натуральний не містить кофеїну, цукру і глютена і будь-яких добавок, має смак свіжоспеченого печива з легкими нотками горіха та карамелі. Чай можно придбати в магазині Replenish General Store (Аврора), Janchenko's Bakery, SAVA crepes & coffee. Також чай можна випити в Banya Richmond Hill у Tea room, після гарного парування. 🧖♀️ ❗️У продажі зараз є Gift bundles, де я об'єдналася з іншими українськими брендами і створили надзвичаїні подаруночки на свята. ❗️Пропоную підписатися на наш інстаграм щоб не пропустити деталі. www.instagram.com/health.mode.corp/ Замовити можна на сайті: healthmode.ca/ Дякую за увагу 🙏❤
-
Привіт всім! Я опублікував повідомлення про послуги з чищення повітроводів, і кілька клієнтів забронювали ще 5-6 робіт, щоб виконати мою вантажівку. Усім, хто бажає отримати фіксовану ставку за повну послугу з чищення повітроводів у будинку, ми пропонуємо знижку 50% за різдвяною акцією. (ОПЛАТА ПІСЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГИ) Електронна пошта: [email protected]
-
🚩🚩🚩THIS FRIDAY FREE DELIVERY to Toronto, Etobicoke, North York, Vaughan, Richmond Hill, Markham, Scarborough🚩🚩🚩 🚩🚩THIS SATURDAY FREE DELIVERY TO Mississauga, Oakville, Burlington, Vaughan, Richmond Hill, Barrie, Innisfil, East Gwillimbury, Aurora, Newmarket, King City, Bradford, Stouffville, Wasaga Beach, Angus, Collingwood🚩🚩 🚩THIS WEDNESDAY FREE DELIVERY TO Vaughan, Richmond Hill, East Gwillimbury, Aurora, Newmarket, King City, Bradford🚩 * RED CAVIAR Wild Salmon - Alaska и Vancouver * BLACK STURGEON CAVIAR * Coho Salmon sashimi quality * PIKE CAVIAR * SMOKED STURGEON * Smoked Salmon www.facebook.com/ikratoronto 📞647-400-2479📞 Pickup location: Vaughan (Maple)
-
Дуже дякую❤️
-
Якщо ви в Етобіко, то він є у торгівельному центрі на метро Іслінгтон. Ще є у уентрі на метро Колледж. Ну і ще по місті їх декілька, обирайте, який вам ближче
-
www.ontario.ca/locations/serviceontario
-
Ні, ServiceOntario. Забийте в пошук ServiceOntario near me. Але краще забронювати час, бо не всі центри приймають без черги
-
Servis Canada? Там де робость SIN?
-
Підкажіть, будь ласка, а як робить цей Ohip?
-
Всім привіт 💕хочу запропонувати послуги з випікання тортів найрізноманітніших і десертів на замовлення.Переходьте за посиланням в інстаграм . Посилання: instagram.com/ksuu__cake?igshid=YmMyMTA2M2Y= від 45$ за кг.
-
Так , буду дуже вдячна Це шах … Я не розумію як тут отримати адекватну допомогу (( В мене у чоловіка температура , діарея , болить живіт , його нудить , а лікарь говорить , що він не бачить проблеми , типу все ок)) Ми самі настояли на сдачі аналізів ))