Ukrainian Toronto
-
Якщо ви в Етобіко, то він є у торгівельному центрі на метро Іслінгтон. Ще є у уентрі на метро Колледж. Ну і ще по місті їх декілька, обирайте, який вам ближче
-
www.ontario.ca/locations/serviceontario
-
Ні, ServiceOntario. Забийте в пошук ServiceOntario near me. Але краще забронювати час, бо не всі центри приймають без черги
-
Servis Canada? Там де робость SIN?
-
Підкажіть, будь ласка, а як робить цей Ohip?
-
Всім привіт 💕хочу запропонувати послуги з випікання тортів найрізноманітніших і десертів на замовлення.Переходьте за посиланням в інстаграм . Посилання: instagram.com/ksuu__cake?igshid=YmMyMTA2M2Y= від 45$ за кг.
-
Так , буду дуже вдячна Це шах … Я не розумію як тут отримати адекватну допомогу (( В мене у чоловіка температура , діарея , болить живіт , його нудить , а лікарь говорить , що він не бачить проблеми , типу все ок)) Ми самі настояли на сдачі аналізів ))
-
Я вам можу порадити, де по ohip вам швидше зроблять узі, схожа ситуація з дитиною була(якщо ще актуально: Downsview Clinic Cardiology and Ultrasound (416) 633-0045 maps.app.goo.gl/rknA3t2LCoDZ8AGk8?g_st=ic Місяць назад день в день здали аналіз сечі і узі зробили. Досі ніхто не передзвонив. Уже і живіт пройшов, лікар на узі сказав, що все добре. Була в клініці. Смішно просто: досі в них немає узі нашого, бо факс місяць не робе. А результати іншим способом вони не приймають
-
Я не привязував...можна любого
-
Пишу у приват
-
Ціна яка скажіть будь ласка