Ukrainian Toronto
-
Доброго дня! Можете мені надіслати, будь ласка, також?
-
Добрый день, может ли кто-то обменять канадские доллары на usdt по адекватному курсу в Торонто?
-
Обменивайте USDT на наличные или переводом...доступно в большинстве городов 💱
-
Другий місяць.. presto не купляв. Їжджу за українською карткою по apple pay
-
В автоматі на зупинках де є престо. Там можна купити квиток. В кожному квитку чіп, при вході в атобус скануєте. Другий варіант, купити у водія, але тільки за монети, перед ним стоїть автомат куди ви вставляєте монети, він їх рахує і ви просите у водія квиток який дійсний 1.5 години. За кеш вам не дадуть решту. Третій варіант, він працює в між міських автобусах(не знаю як в міських), ви при вході тапаєте своєю картою і на виході теж, і у вас списує суму проїзду
-
Тапаєш apple pay і все🤷♂️ TTC фрі трансфер 2 години, але тапаьи всеодно треба. На GOбасі тапаєш при вході і при виході.
-
Нічого з того не розумію.Мені не треба ніяку престо кард,хочу пройти медогляд ,поробити документи ,але не знаю як їздити де білет компасувати, хтось може пояснити? Де їх купити Яка програма на транспорт на андроїд?
-
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨 Звернення про допомогу нашому воїну ЗСУ. Після ампутації кінцівок, потрібна допомога на реабілітацію. Хто скільки зможе. Заздалегідь вдячні Кожна гривня допоможе нашому Герою як найшвидше одужати Номер картки 516818001--1355440 Замулінський Денис
-
Привіт всім 😎💪 (Це один з моїх клієнтів) Пропоную вам не тільки кваліфіковану допомогу у досягненні ваших спортивних цілей, але й зробити собі виклик і стати кращою версією себе на яку ви заслуговуєте! -повне ведіння -норма калорійності і меню -корекції техніки і підтримка -програми тренувань і різні варіації співпраці Напиши і дізнався більше на мій основний телеграм : (Denkach28) або інстаграм: ( online_fitnessd)
-
Здраствуйте с 1 марта нужно жилье для одного работающего человека .
-
Всім Привіт 🤟🏻 Є вільні 2 місця на суботу та 4 вільних на неділю до Ніагарського водоспаду 🌊. Якщо бажаєте гарно провести час звертайтеся в приватні повідомлення або за номером 4738821392 🙌🏻🇺🇦
-
Дівчата підкажіть будь ласка майстра колориста 🙏🏻
-
Привіт, чи хтось знає хто робить бенто торти в Торонто?
-
Всім привіт, підкажіть,будь ласка,де можна знайти житло?
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Доброго вечора. Відкрила картку BMO, поки відкрила ще годину допитували, чи є гроші куди їду далі, і багато непотрібної інфи для банку.. В онлайн акаунті не показує всіх деталей, щоб можна було податись на допомогу. Можливо хтось стикався з таким, що треба з нею робити. Чи дзвонити чи іти на пряму і питати чого так, чи вона сама запрацює?
-
Граємо у мафію цього тижня. 2 крутих локації 2 дні: Пʼятниця та Неділя Деталі в дірект🤗
-
Підкажіть будь ласка чи для медогляду підходить готель?
-
Добрий ранок! Їздите міськими автобусами Торонто?
-
Доброго ранку! Може хто знає, чи є безконтактні банкомати ( з NFC-модулем) у CIBC в яких можна зняти готівку з української карти?
30 Jan 2023, 02:57
16545/21786
15 minutes ago