Ukrainian Toronto
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
плачу 200💲 за регистрацию на сайте
-
Не знаете что подарить близкому человеку на 14-е февраля? 🎁 Не беспокойтесь, мы вам поможем! Соберем лучшие вкусные букеты и много другого по доступным ценам, а также доставим абсолютно бесплатно и вовремя❗️ 📍 При заказе от 100 долларов вас ждёт приятный подарок! 🎁 Заказы на 14-е февраля принимаем до 04.02. ❤️
-
плачу 200💲 за регистрацию на сайте
-
Скаргу надіслано
-
Доброго вечора, у зв'язку з переїздом продаємо меблі, ціни договірні. Є два ліжка (дабл та квін, каркас+пружинний блок+ матраци), два комоди, стіл розкладний+4стільця, дитячий стіл письмовий+ стілець, підставка під телевізор, телевізор та інше. Фото за необхідності
-
Всім привіт! Мене звати Ніка, я смм-спеціаліст 🪄 Вже більше півроку працюю з ринком України, Європи та Дубаю 🌏 Маю для вас пропозицію! Якщо Ви • майстер бʼюті-індустрії, фотограф, або будь-який інший експерт • новачок в smm • відкриваєте свій бізнес то Вам точно знадобляться такі послуги як ✨ консультація ✨ стратегія просування сторінки ✨ упакування сторінки Звʼяжіться зі мною, щоб дізнатися деталі пропозицій ❣️
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
For sale Ford Explorer XLT 2018 V6 3.5 1 owner! The mileage is 268501km,95% highway driven,all the service been done on Ford dealership,recently done all the maintenance,timing belt also been replaced,runs & drive well,without any issues,everything works well!
-
Скаргу надіслано
-
🏝️Поїздки на Ніагару кожен день - це: ⁃ уся поїздка коштує 65$CA💸 ⁃ забираємо з Вашої адреси 🏠 ⁃ веземо до Ніагари 🚙 ⁃ чекаємо Вас там 2 години (якщо потрібно більше часу, то 5$CA з людини за годину) ⏰ ⁃ завозимо по Вашій адресі 🏡 Є додаткова поїздка за бажанням після Ніагари до закинутої фортеці, +15$CA з людини🏰 📞 Пишіть мені в особисті повідомлення.
-
Запрошую майстрів б'юті індустрії з досвідом роботи у найкрасивіший салон Онтаріо. Відмінні умови: офіційне працевлаштування, база + процент. Мені в команду потрібні майстри: *нігтьового сервісу *лашмейкер *бровіст *шугарінг/вакс 4168384447 1118 Centre Street unit 15 Thornhill