Ukrainian Toronto
-
Привіт, в кого є номер людей з якими можна поїздити попрактикуватись перед джі фулл бажано Гамільтон? Дякую!
-
🏝️Поїздки на Ніагару кожен день - це: ⁃ уся поїздка коштує 65$CA💸 ⁃ забираємо з Вашої адреси 🏠 ⁃ веземо до Ніагари 🚙 ⁃ чекаємо Вас там 2 години (якщо потрібно більше часу, то 5$CA з людини за годину) ⏰ ⁃ завозимо по Вашій адресі 🏡 Є додаткова поїздка за бажанням після Ніагари до закинутої фортеці, +15$CA з людини🏰 📞 Пишіть у приватні повідомлення.
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботoкc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботoкc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботoкc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботoкc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Кому то такое приходило?
-
Куда обратиться 🙄
-
Возможно даст совет у кого можно поинтересоваться по поводу этого?
-
Хорошо 👌🏻, спасибо
-
Привет Нужны модели на маникюр для наработки скорости Этобико