Ukrainian Toronto
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
Всім привіт! Шукаємо дилерів у компанію яка займається Європейськими вікнами та дверима. Кому цікаво - пишіть в особисті
-
Привіт ✌️ Хтось прилітав з дитиною 16 років, в якої visitor visa CUAET? Який permit видають в такому випадку: study or work? Дякую
-
На розсуд офіцера. Нам 12 років. Visitor recor видали.
-
А з work дитина може піти до школи чи коледжу?
-
Просіть у офіцера і стаді і ворк, там побачите чи видасть. Візитор дають і малим і дорослим, стаді теж лотерея і в 10 можуть дати і в 15, ворк маєте право просити з 14 років. Що не дадуть - подастеся до 31 березня коли приїдете і чекатимете більше місяця, маю на увазі з позначкою Куает.
-
Нам куаетівцям дозволили навчатись навіть з воркпермітом від минулого літа, але точно знаю що деякі вищі навчальні заклади вимагають виключно стадіперміт, навіть якщо дитина вже зарахована і не має. Школа без проблем, але ж Вашій дитині більше 16, час іде… просіть все по максимуму. Звісно якщо паспорт дозволяє, бо всі перміти тільки до кінця дії паспорту. Тому всім раджу хто вдома щє, робіть другий паспорт і показуйте офіцеру обидва щоб отримати куаетівські перміти на 3 роки.
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка,якщо летіти в Торонто з пересадкою в Монреалі , мені дадуть Ворк перміт в аеропорті Монреалі?чи як? Дякую
-
У кого есть андроид, который считывает nfc чип для входа в дию по заграну? Нужно войти, а с айфона не получается. Готовы подъехать с женой)
-
Всем привет, прилетают в Торонто 16-го числа на 2 недели. Если у кого-то есть жильё, напишите личку пожалуйста. Также если есть желающие составить компанию, прогуляться городом, обсудить жизнь, пофилософствовать, пишите в личку😉
-
Посмотреть страну очень интересно на перспективу переезда, деньги если дают то нужно конечно забрать, чтобы не пропадали. А потом отдать нуждающимся, у государства не убудет, а вот кому-то пользу большую принесут)
-
прилетаю забрать деньги*
-
очень интересная история
-
Привет. Кто ищет жилье в Торонто, в доме освобождается комната с 1 марта. Прям возле метро Lawrence west
-
Доброго вечора всім👋🏻 Якщо ви зацікавленні в купівлі авто то я можу вам допомогти Працюю в дилершипі де 120+ б/у авто в гарному стані🙌 •Допомагаємо з кредитування з гарним% •Можливість придбати авто в кредит без першого внеску •Робимо доставку авто при необхідності •Можливість обміняти своє авто на наше
-
Сколько человек?
-
Какая цена?
-
1000-1200 около метро Lawrence west. Как договоришься
-
Кімната в Торонто, North York в 2bed. апартменті для працюючої жінки, є все необхідне. Ціна 1200$. Транспорт, супермаркети все поруч. Пишіть в пп.
-
Шановні батьки та молодші програмісти!🎁 Мене звати - Вікторія. Я організовую безкоштовні майстер-класи з компʼютерного дизайну,програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років.☺️ Буду вдячною, якщо ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі а, не в перегляд Тік ток, ютуб, або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ✅Scratch 🐱, Roblox, Minecraft🎮 ✅3D моделювання(Blender), професійний відеомонтаж та вивчення фотошопу🎬🎨, ✅🐍 Python, C# Unity, WEB-розробка -(JS, HTML, CSS), 👾 Java На майстер-класах вивчаємо: Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого❤️ ✍️Для запису ставте тут "+", або пишіть мені у приват. Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 29.02
30 Jan 2023, 02:57
16988/21795
about 4 hours ago