Ukrainian Toronto
-
Не дали вчора🥺 У них в пріоритеті вагітні, з дітьми та інваліди.
-
Привіт всім !! Сподіваюся, у вас все добре. Я веб-розробник і дизайнер. Я відіграв важливу роль у впровадженні просунутих інтерфейсних рішень розробки за допомогою інтеграції React, Tailwind CSS, Bootstrap та API. Моє володіння технікою керування станом, хуками та маршрутизатором React забезпечило плавну навігацію між різними сторінками, покращуючи загальну взаємодію з користувачем. Я успішно співпрацював із зацікавленими сторонами, щоб створити надійні веб-рішення, оптимізував веб-сторінки для різноманітних пристроїв і проводив регулярні оновлення, забезпечуючи включення найновіших функцій і вдосконалень. Я шукаю роботу або будь-яку роботу, чи можете ви мені допомогти? Також я готовий розробити портфоліо чи сайти для вашої компанії
-
В терміналі 1 є всі контакти
-
Це ви не в темі, я цей шлях особисто проходу, тому не пишіть дурні.
-
Впевнена, бо сама зараз тут живу в готелі, слава Богу, продовжили ще на 4 дні. Що потім буде, буду знати в понеділок.
-
Я конечно прошу прощения, но я вообще не вас писал про Английский и французский. Это именно вы мне начали отвечать. Причем в грубой форме. Хорошего дня!
-
А причому тут pr? Читайте переписку, або не лізьте, куди вас не просять.
-
При чем тут поселение…
-
Причому тут pr до безкоштовного поселення? І до англійської, чув дзвін....
-
Какой путь? Тут многие уже кучу времени и занимаются ПР. Один из самый хороший путей сейчас, через французский язык. А если вы приехали без Английского в Канаду, то это частный случай
-
Маю контакти, зайдіть в приват
-
Дякую🙏
-
Бо ви до мене перші полізли, я не просила мене коментувати!
-
Проїхали! Не збираюсь займатись фігньою.
-
Так вы же написали это ответом на мое сообщение 🤷🏻♂️
-
Доброго дня. А можна Вас порости також відправити в особисті контакти. Дякую !!!!
-
Будь ласка, чим можу поможу, пишіть в приват.
-
Допомога при алкогольній залежності методами регресивної гіпнотерапії. Актуально? Пишіть в приват.
-
В Канаде алкогольную зависимость, лечит государство. Ценами на алкоголь)))
-
Віднімати 25% від брутто,і буде нетто
30 Jan 2023, 02:57
17108/21787
about 6 hours ago