Ukrainian Toronto
-
Бо ви до мене перші полізли, я не просила мене коментувати!
-
Проїхали! Не збираюсь займатись фігньою.
-
Так вы же написали это ответом на мое сообщение 🤷🏻♂️
-
Доброго дня. А можна Вас порости також відправити в особисті контакти. Дякую !!!!
-
Будь ласка, чим можу поможу, пишіть в приват.
-
Допомога при алкогольній залежності методами регресивної гіпнотерапії. Актуально? Пишіть в приват.
-
В Канаде алкогольную зависимость, лечит государство. Ценами на алкоголь)))
-
Віднімати 25% від брутто,і буде нетто
-
Все тільки починається… Це не першоквітневий жарт. 1 квітня має набути чинності підвищення федерального податку на алкоголь, іноді зване «податком на пиво», а це означає, що канадці незабаром платитимуть більше за свій улюблений алкогольний напій. Акцизний податок на алкоголь має зрости на 4,7%, що коштуватиме канадцям приблизно $100 млн у 2024-25 роках. Це підвищення акцизу відбувається в той час, коли наші місцеві виробники напоїв та представники індустрії гостинності, такі як ресторани та паби, вже стикаються зі зростанням цін на все, включаючи сировину, упаковку, енергію, оренду та транспорт. Підвищення федерального податку може означати додаткові $1 або $2 за пляшку міцних напоїв або упаковку певного розміру, і це досить швидко відчують споживачі після набуття чинності.
-
Всем привет, кто нибудь продаёт увлажнитель воздуха?
-
Всім привіт! Підкажіть як брати довідку про не судимість з Польщі?
-
Здаэться кімната у торонто заїхати можна хоть зараз. Метро і автобуси через дорогу магазини і супермаркети в будинку . Адреса 411 Duplex ave
-
Подскажите пожалуйста! Сейчас дают в аэропорту в Торонто визу Work Permit по прилёту
-
Нет
-
Да, мой товарищ несколько дней назад прилетел и ему выдали
-
Завтра граємо в мафію ♥️ На тебе чекає : -шикарний вид на CN Tower з лаунжу на 34 поверсі -нові знайомства -компліментарні безалкогольні напої -більярд і настільний теніс
-
Отдадим бесплатно пакет с едой по типу консерв разных, хлопьев и тд. Wilson station
-
Усім привіт, в кого є 1,2 чи 3 група з інвалідності в Україні? Потрібен скан цієй довідки у приватні повідомлення. Дякую!
-
Кто сегодня прилетел в Канаду в Торонто,подскажите ситуацию с бесплатным жильем 🙏🏻
-
😂😂😂 и совсем без палива Заготовку для бесплатного жилья потом скиньте
30 Jan 2023, 02:57
17120/21795
about 6 hours ago