Ukrainian Toronto
-
Здравствуйте, подскажите есть ли какой то аналог стрептоцида или типа этого в Канаде? И как называется
-
Здравствуйте,прилетаю 20го в 11:00 подскажите пожалуйста как обстоят дела с бесплатным жильем сейчас?Я девушка мне 22-одна
-
Є бажаючі у зоопарк вже сьогодні?
-
Я робила в Польщі і мені дали всі результати на руки
-
Хто знає в Варшаві клеять прострочені вклейки?
-
В Вінніпенгу дають житло на місяць?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, хто знає, контакти страхового брокера, який займається медичним страхуванням. Дякую
-
Доброго ранку. Чи можна в групі поділитися інформацією на мій nonprofit в Торонто?
-
Куплю ваши USDT за наличные EUR/USD Курс уточняйте в личные сообщения Личная встреча ✅ Имею транспорт, подъеду в удобное для вас место.
-
Запрошую на пробний безкоштовний урок з: 📐 математики 🇬🇧 англійської мови 🇺🇦 української мови 📚 підготовки до школи або НМТ Дітки від 5 до 17 років Можливо і для дорослих! Також пропонуємо безкоштовний пробний урок з програмування для дітей (Scratch, Minecraft, Roblox, Python) 👩💻📱 Пишіть в особисті 💌
-
❗️ТЕРМІНОВО ПОТРІБНА МОДЕЛЬ НА МАНІКЮР ❗️ Завтра 21 лютого В 12:00 Для діючого майстра,для портфоліо Тільки преміум матеріали 💪🏻 Стерильні інструменти✂️ Зайнятість 2-3 години 📍Адреса: 1437 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 1L3
-
Доброго дня! Це інформація для тих, хто готується прибути в Онтаріо до 31 березня. Через велику кількість новоприбулих, вирогідність зараз отримати безкоштовне поселення в готель дуже мала. Поселенням в нашій провінції займається тільки одна організація, а кількість готельних номерів є обмеженою. Хостів, котрі готові підселити до себе безкоштовно в GTA не існує. Тому готуйтеся до варіанту в якому вам потрібно буде за свої гроші знімати помешкання з перших днів. В цьому, а також в орієнтації по цінах вам може допомогти AirBnB. Рекомендовано мати план Б по поселенню до прибуття.
-
Підкажіть, підтягнулись результати без проблем? (В IRCC)
-
Привет) Хочу спросить, может ли кто-то помочь с отзывами на Амазон? Недавно запустился в Канаде и нужен рейтинг С меня бесплатная единица товара и CAD 20 сверху, много времени не займет Буду благодарен, если кто-то откликнется!
-
Пожалуйста подскажите местный «бла бла кар»
-
Каким именно образом?
-
Подскажите пожалуйста, можно ли зайти в Costco без карты?
-
Спасибо за ответ🙂
-
Жесть. Да мы просто хотели пойти посмотреть😂😂
-
чёт около 60 баксов было обычное в том году
30 Jan 2023, 02:57
17190/21787
about 13 hours ago