Ukrainian Toronto
-
Вогонь 🤣👍🏻💙💛
-
Красуні,привіт🇺🇦👋🏻,запрошую вас на брівки та війки 😍🥰 📍Моделювання брів - 20 CAN$❤️ (корекція+ фарбування) 📍Ламінування брів - 40 CAN$❤️ (Ламінування+корекція+фарбування ) 📍Ламінування вій - 50 CAN$❤️ (Ламінування вій+фарбування) 📍Комбо 80CAN$🔥 💌Війки та брівки 💌Lami➕покраска➕корекція ➕ботокс Важливо 🚨 можливий запис в неділю 📌Etobicoke,ON 📌 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
-
Це може бути експрес автобус. Лише визначені зупинки. Або нот сервіс - Просто катався по справах важливих
-
Дуже дякую 😍
-
t.me/Ukrainians_masters_best Ось група з б'юті послугами
-
Всім вітаннячка! Шукаю майстриню/майстра перукаря. Треба вкоротити чубчик, я б приходила періодично) тож буду вдячна за контакт
-
Привіт. Мене звати Лариса Боднарчук, я косметолог з України з 5-річним стажем. Свою роботу виконую з великою увагою та віддачею. Зараз я працюю вдома. Щиро запрошую вас скористатися моїми послугами. Downtown Toronto
-
Всім привіт! Питання тим, хто давно в Канаді. Сьогодні о 05.30 ранку намагалася на зупинці сісти на автобус. Водій мене бачив, я йому махала, але він просто проїхав повз мене, не зупиняючись. Я сіла до наступного автобуса.і також, бачила як він просто проїжджає повз людей на зупинці, хоча ті йому сигналять. Це звичайна ситуація в Торонто?
-
Спасибо за информацию🫶🏻
-
И как? Переводом на канадский счет скинули? Украинские картами возможно было платить?
-
#перукар#місісага#стрижки#фарбування#нарощуванняволосся#холодний ботокс ❄️❄️❄️ Вітаннячко всім!!!✨ Я перукар з Києва з досвідом більше 20 років.Зараз мешкаю у Місісазі. Радо пропоную свої передноворічні перукарські послуги для всіх охочих до краси )) ❄️стрижки(чоловічі,жіночі,дитячі)30-50 ❄️фарбування волосся(один колір)50-100 ❄️складні техніки фарбування(омбре шатуш, балаяж,аертач,айстінт) від200 ❄️меліруваннявід 150 ❄️часткове мелірування100 ❄️нарощування волосся(кератинкапсули,трес,полімери)від 300 ❄️холодний ботокс від 150 🎁🎁🎁 До кінця грудня діє пропозиція✨процедура по догляду за волоссям ,,холодний ботокс» 150+ стрижка 🎁 ☎️+1(437)220-3176 Яна 📍Cawthra&Dundas Мій інстаграм: instagram.com/lien.a.r.t.studio?igshid=NmNmNjAwNzg=
-
Все в итоге с наличкой едут? Платить картами не получится с налету?