Ukrainian Toronto
-
Вам треба хелскард?
-
Кто-то ездит в Монреаль? Аля забукать поездку за плату на определенную дату
-
❗️ТЕРМІНОВО ПОТРІБНА МОДЕЛЬ НА МАНІКЮР ❗️ В навчальний центр Завтра,22 лютого В 10:30 Для діючого майстра,на підвищення кваліфікації Тільки преміум матеріали 💪🏻 Стерильні інструменти✂️ Зайнятість 2-3 години 📍Адреса: 1437 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 1L3
-
Привіт 🚘. Якщо ви шукаєте автомобіль в кредит, з задоволенням допоможу . У шоурумі є більше 200 автомобілів у наявності . Також можемо замовити на ваш смак будь яку марку . Допомагаємо з кредитуванням для новоприбулих . Є варіанти без першого внеску. Також діє акція : припокупці авто в лютому ви отримуєте один з продуктів від Apple. Звертайтесь у пп надам детальну консультацію. Торонто і GTA
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Де можна перевiрити NOC номера роботи щоб дiзнатися чи пiдходить позицiя для PR?
-
З 1 березня здається окрема кімната в 2-х бедрумній квартирі для однієї працюючої людини. Park Lawn Road 3 хв від автобусної зупинки. Найближчі метро Old Mill. Ціна 1300 $ з інтернетом та комунальними послугами, перший і останній місяць. За подробицями пишіть особисті повідомлення.
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
Всім привіт Шукаю нові знайомства. Дівчата хто шукає друзів пишіть … Уже рік в Канаді , а ще не знайшла нікого 😁 Не пʼю і не курю Шукаю таких само
-
Давайте
-
Можу додати вас до чату знайомств Торонто
-
Шановні Українці! З радістю представляю свої послуги у сфері канадської імміграції. Мене звати Валерія, і я маю п'ятирічний досвід у цій галузі. Я готова надати якісну допомогу за доступні ціни та у найкоротші терміни. Мої послуги включають: - Оформлення франкомовних дозволів на роботу (Francophone work permit - при наявності власного працедавця та робочого контракту) - Підготовка та перевірка аплікацій на робочу візу за наявності необхідних документів. - Продовження різних видів дозволів та віз. - Перевірка готових кейсів та консультації з їх поліпшення. - Створення профілю в системі Експрес Ентрі для подачі на постійний резидентський статус. - Розрахунок балів в системі Експрес Ентрі та оцінка шансів на відбір. - Підготовка кейсів на гуманітарну програму та ворк перміти для громадян Ізраїлю. - Додаткові послуги за запитом, такі як переклад документів та організація файлів. Звертайтеся до мене особисто, якщо ви зацікавлені у моїх послугах. Будь ласка, зауважте, що я не маю ліцензії RCIC, але маю великий досвід і задоволених клієнтів. Будьте впевнені, що ваші дані залишаться конфіденційними. При надісланні смс, очікуйте відповіді протягом 48 годин. Аби упевнитися у тому, що я працюю у Канадській міграційній компанії, відвідайте сторінку Green Light Canada в пошуку. З найкращими побажаннями, Валерія
-
ХХХ надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 83 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam