Шановні Українці!
З радістю представляю свої послуги у сфері канадської імміграції. Мене звати Валерія, і я маю п'ятирічний досвід у цій галузі. Я готова надати якісну допомогу за доступні ціни та у найкоротші терміни.
Мої послуги включають:
- Оформлення франкомовних дозволів на роботу (Francophone work permit - при наявності власного працедавця та робочого контракту)
- Підготовка та перевірка аплікацій на робочу візу за наявності необхідних документів.
- Продовження різних видів дозволів та віз.
- Перевірка готових кейсів та консультації з їх поліпшення.
- Створення профілю в системі Експрес Ентрі для подачі на постійний резидентський статус.
- Розрахунок балів в системі Експрес Ентрі та оцінка шансів на відбір.
- Підготовка кейсів на гуманітарну програму та ворк перміти для громадян Ізраїлю.
- Додаткові послуги за запитом, такі як переклад документів та організація файлів.
Звертайтеся до мене особисто, якщо ви зацікавлені у моїх послугах. Будь ласка, зауважте, що я не маю ліцензії RCIC, але маю великий досвід і задоволених клієнтів.
Будьте впевнені, що ваші дані залишаться конфіденційними. При надісланні смс, очікуйте відповіді протягом 48 годин.
Аби упевнитися у тому, що я працюю у Канадській міграційній компанії, відвідайте сторінку Green Light Canada в пошуку.
З найкращими побажаннями,
Валерія