Ukrainian Toronto
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Добрый вечер. Подскажите. Убер временно заблокировала аккаунт - жалоба клиента, что запах марихуаны ( в Канаде он везде). Водитель не курит! Сразу обратились в два отделения полиции сделать тест. Получили отговорку, мы такое не делаем. Может определённые отделения полиции делают, или в больнице?
-
Добрый вечер. Подскажите. Убер временно заблокировала аккаунт - жалоба клиента, что запах марихуаны ( в Канаде он везде). Водитель не курит! Сразу обратились в два отделения полиции сделать тест. Получили отговорку, мы такое не делаем. Может определённые отделения полиции делают, или в больнице?
-
Спасибо огромное за ответ, переживаю чтоб не потерять время, пожалуйсто подскажите где его делать
-
Очень жду, можете и в лс сбросит. Спасибо Вам
-
Привіт! Пропонуємо Роботу в Торонто менеджером супроводу клієнтів, які прилітають для пологів. Вимоги: -Жінка 25-45 років -Мама -Знання англійської -Має неповну зайнятість, без прив'язки до місця і графіку -Весь час бути на зв'язку у чатах -Готова виїхати на пологи в нічний час -Любить дітей -Грамотна письмова та розмовна мова -Охайний зовнішній вигляд -Хороші комунікативні навички Буде перевагою: -Власне авто -Досвід пологів в Канаді -Знання акушерської справи Якщо в описі ви побачили себе - пишіть в особисті повідомлення))
-
Я в блоці?чому мої повідомлення не проходять(миттєво видаляються?) де накосячила?
-
Група добрий ранок🌺звертаюсь до батьків хлопчиків з 6-15 років Наразі триває набір по тренуванню з Бойового гопака: Крутий вид спорту, який зміцнює всі м'язи тіла, тренує витривалість, також навчає вмінню володіти своїм тілом та прийомів самооборони, також вчитель проводить бесіду з учнями на теми здорового способу життя, поведінки та застосування бойових навичок у соціумі, а також про виникнення козацтва та в цілому про культуру національних цінностей. Заняття проводяться один раз в неділю по п’ятницям . Тривалістю 2 години В Етобіко в Гуцульському центрі (пласт) Ціна за 2 години 40$ Подробиці в приватні повідомлення тут лінки на групи не проходять
-
І мене будь ласка☺️
-
І мені будьласка скиньте