Ukrainian Toronto
-
Привіт! Пропонуємо Роботу в Торонто менеджером супроводу клієнтів, які прилітають для пологів. Вимоги: -Жінка 25-45 років -Мама -Знання англійської -Має неповну зайнятість, без прив'язки до місця і графіку -Весь час бути на зв'язку у чатах -Готова виїхати на пологи в нічний час -Любить дітей -Грамотна письмова та розмовна мова -Охайний зовнішній вигляд -Хороші комунікативні навички Буде перевагою: -Власне авто -Досвід пологів в Канаді -Знання акушерської справи Якщо в описі ви побачили себе - пишіть в особисті повідомлення))
-
Шановні батьки та молодші програмісти!🎁 Я - Олена, займаюся організацією безкоштовного онлайн майстер-класу з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років.☺️ Буду вдячною, якщо ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі а, не в перегляд Тік ток, ютуб, або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ✅Scratch 🐱, Roblox, Minecraft🎮 ✅3D моделювання(Blender), професійний відеомонтаж та вивчення фотошопу🎬🎨, ✅🐍 Python, C# Unity, WEB-розробка -(JS, HTML, CSS), 👾 Java На майстер-класі вивчаємо: Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого❤️ ✍️Для запису ставте тут "+", або пишіть мені у приват. Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 02.03
-
Привіт! ТОРОНТО Шукаю хлопців на роботу по миттю вікон (не працюємо з багатоповерхівками). Пишіть тільки ті, хто має досвід по миттю вікон та має машину куди влізе драбина (або релінги зверху, куди можна прикріпити драбину).
-
Доброго дня! Є ще цей столик ?
-
Потрібна кімната)
-
Відкриваємо набір дітей на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття 27, 28,29 лютого в IT школі для дітей (онлайн): - Програмування (створення) ігор - для дітей (Scratch, Roblox, Minecraft) - Digital Design Кого записати? В особисті повідомлення напишіть ім'я дитини та її вік 🙌
-
Доброго дня. Так, є