Ukrainian Toronto
-
Мені не відомо. З Революта не переводив. Разом з тим, в перший же день заблокував 2 рахунки в канадському банку. Хотів змінити ліміт на зняття готівки. Там за замовчуванням стоїть 1к. Не міняйте самостійно! Це може робити тільки працівник банку. Якщо потрібна більша сума - знімайте кожного дня ... Розблокували того ж дня. По телефону не вийшло. Поход в банк.
-
Порадьте,який банк краще вибрати CIBC чи Scotiabank,може є якісь акції для українців,відділення з україномовними менеджерами
-
#житло#оренда#кімната#місісага З першого січня є вільна мебльована кімната для дівчини чи жінки в Місісазі.Ціна 1000 .Є інтернет,пральня,басейн,сауна,спортзал все входить в рент. Зручна транспортна розв’язка,продуктовий супермаркет 5 хв. 📍Cawthta&Dundas ☎️(437)220-3176
-
Hello everyone ♥️I make cakes to order🎂 The prices are very low 🔥 All my work in the photo🍰For details write in private messages ✉️Price:25$/kg 🎂The filling can be for every taste and color 🍰We will pick up a cake according to your wishes😊The prices are so low because I'm just learning, all my works are in the photo😊Do not judge strictly😅In the photo there are cakes (cheesecakes, honey cake, biscuit) 🍰 I can also make according to your wishes, it all depends on the complexity 😊 Location: North York
-
Всім привіт! Я перукар Зараз приймаю записи вдома: • Чоловічі стрижки • Жіночі стрижки ( окрім коротких під хлопчика) • Зачіски Моя робоча сторінка ⬇️ instagram.com/hair_stylist_yana?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📞 4374990145 Etobicoke
-
Thank you your good works Mrs Hester perice . you enlarge my pocket I started with $400 and I got my profits of $4,400 within 12 hours of my trading from you, I believe that there is still a legit and good trader, I will keep announcing your good work to all my friends and relatives. CLICK ON THE LINk BELOW TO CONTACT HER 🥰 👇👇 t.me/+crvbnNSRfRwyMDU0 t.me/+crvbnNSRfRwyMDU0 t.me/+crvbnNSRfRwyMDU0