Ukrainian Toronto
-
Чекни , я знаю прям в Торонто есть жд
-
😂😂😂😂ну удачи .а до поезда еще + и там на такси от поезда
-
Напиши мне в приват
-
не гоните, пешком бесплатно))
-
🚨🚨🚨Hey everyone 🇨🇦🇨🇦🇨🇦👋 Our Company is currently hiring 🇨🇦 I’m checking to see if anyone here is in need of a Full time or part-time job It’s $20 hourly Available :Data entry,payroll assistant ,Customer service needed! Job Entry:Free. Training: 2-3hrs interview Payment: Weekly. Experience : Not needed . Hours : Flexible Bonus Intact✅ Note:you must be in Canada🇨🇦 For more information DM on telegram here!!
-
Добрий день! Підкажіть як бути: відправила документи з Укрпошти , а оператор зробив помилку в індексі адреси в Канаді. Як виправити, щоб пакет дійшов до адресата? Дякую!
-
Дівчата, майстри манікюру, хто починає і шукає матеріали і інструменти, продаю свої дуже дешево . Пишіть мені , кину вам всі фото і ціни
-
Alexander надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 126 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Ми шукаємо людей, щоб переписати свій договір студії з 1 квітня в центрі Торонто. 5 хв до метро Bloor&Yonge. 1995$ - Оплата на місяць. Наш Договір до кінця вересня, далі ви можете собі продовжити. Якщо Вам буде цікаво, пишіть) Ми шукаємо людей, щоб переписати свій договір студії з 1 квітня в центрі Торонто. 5 хв до метро Bloor&Yonge. 1995$ - Оплата на місяць. Наш Договір до кінця вересня, далі ви можете собі продовжити. Якщо Вам буде цікаво, телефонуйте +1 (647) 891-7495
-
Цікавить Робота. Сфера Будова фарбуванням стін, гіпсокартон, робота з каменя .мулярка..плитка..різні типи роботи по дому. Пишіть мені у приват хто може допомогти з роботою.
-
хто вже куштував магічні грибочки?
-
Вітаю всіх. Буду вдячний за інформацію. Як зараз з проживанням на 2 тижні, в Торонто чи якщо залежіть на безкоштовному проживанні краще вибрати Вінніпег або Монреаль?
-
Доброго вечора, хто порадить хорошого бухгалтера на повернення податку,перевіреного? Бажано Міссісауга, Етобіко
-
45 💲 гриль ( 2 раза включали ) мясо , колбаски , рыба , овощи , 🌽 кукуруза отлично получается .
-
Продаємо дуже смачне САЛО , за рецептом української ресторану Гоголь 🥩🥓 1 кг - 30💲 Заказ в личку 📲
-
Цікавить Робота. Сфера Будова фарбуванням стін, гіпсокартон, робота з каменя .мулярка..плитка..різні типи роботи по дому. Пишіть мені у приват хто може допомогти з роботою.
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Два раза включали, но блюд десяток успели попробовать, которые отлично получаются))
-
В ікею все можна повернути протягом року
-
Это означает что в Украине у нас гриль была тоже и мы готовили всё это 🤦♂️ А если гриль купили более масштабнее на улицу , то эта просто не нужна.
30 Jan 2023, 02:57
Post 17535 of 21636
about 3 hours ago