Ukrainian Toronto
-
Доброго вечора. Шукаю роботу з безкоштовним проживанням. Пишіть в приватні повідомлення. Торонто або околиці.
-
161 Roehampton Midtown Toronto On До побачення туш, привіт нарощені вії. Привіт. Мене звати Лариса Боднарчук, я майстер бровист та лешмейкер з України з 6-річним досвідом. Свою роботу виконую з великою увагою та віддачею. Зараз я працюю вдома. ❤️ Щиро запрошую вас скористатися моїми послугами.
-
ALEX VEKA European windows and doors company відкриває вакансію менеджера з продажу європейських віконних систем. Робота в офісі. Локація: Meyerside Dr, Mississauga Вимоги: технічна освіта обовʼязкова. Досвід роботи в продажах. Англійська мова вільна. Українська мова. Подача резюме: WhatsApp, message: 3432026858 З/П: ставка + відсотки від продажу.
-
Heinrich надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 223 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Марина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 225 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, може хтось ще зіштовхувався з такою ж проблемою, завтра ми вилітаємо до торонто і сьогодні відкрилась онлайн check in в air Canada, почали заповнювати документи і в кінці відобразилась помилка з проханням звернутися до агента а аеропорту. Це взагалі ок?
-
Artem надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 228 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Усім доброго ранку, підкажіть будь ласка чи потрібно реєструватися в ArriveCan перед прильотом до Канади , і що ще потрібно зробити?
-
Допомагаю власникам бізнесу збільшити кількість клієнтів та дохід за допомогою реклами у Інстаграм та Фейсбук. Також ведення Інстаграм (SMM), створюю сайти, гугл рекламу та чат - боти. Кого цікавить пишіть в приват надам безкоштовну консультацію
-
Доброго дня шановні українці! Чи може хтось допомогти з житлом на два тижні у Торонто? Я, моя дівчина та батько, прилітаємо в Канаду у період з 20-25 березня по Cuaet. Буду вдячний за будь-яку допомогу!