Ukrainian Toronto
-
Марина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 225 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, може хтось ще зіштовхувався з такою ж проблемою, завтра ми вилітаємо до торонто і сьогодні відкрилась онлайн check in в air Canada, почали заповнювати документи і в кінці відобразилась помилка з проханням звернутися до агента а аеропорту. Це взагалі ок?
-
Artem надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 228 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Усім доброго ранку, підкажіть будь ласка чи потрібно реєструватися в ArriveCan перед прильотом до Канади , і що ще потрібно зробити?
-
Допомагаю власникам бізнесу збільшити кількість клієнтів та дохід за допомогою реклами у Інстаграм та Фейсбук. Також ведення Інстаграм (SMM), створюю сайти, гугл рекламу та чат - боти. Кого цікавить пишіть в приват надам безкоштовну консультацію
-
Доброго дня шановні українці! Чи може хтось допомогти з житлом на два тижні у Торонто? Я, моя дівчина та батько, прилітаємо в Канаду у період з 20-25 березня по Cuaet. Буду вдячний за будь-яку допомогу!
-
Доброго дня, хтось може порадити українського стоматолога?
-
Антон надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 230 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
❗️ПОТРІБНА МОДЕЛЬ НА МАНІКЮР❗️ БЕЗКОШТОВНО для діючого майстра,для портфоліо Тільки преміум матеріали 💪🏻 Стерильні інструменти✂️ Нарощування нігтів 09.03 в 11:00 📍Адреса: 1437 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 1L3 Будемо раді бачити Вас 💛 Для запису пишіть особисті повідомлення.
-
Здається кімната в будинку в міссісазі біля Dixie mall , якщо комусь цікаво то пишіть👌🏻 Ціна 900-1000$